Goblin Keeper

Alternative navne: Goblin Keeper

Goblin Keeper online spil - gratis browser multiplayer fantastisk spil med strategi elementer. Kom ind i verden beboet af mange mærkelige væsner, du bygge dit eget imperium og blive hersker over hele grupper af nisser, orker, trolde, hekse. Alle disse skabninger har en af ​​slagsen bringe terror, og i de rigtige hænder og nåede toppen af ​​sin magt og blive dødelig. Goblin Keeper spil er perfekt til dem, der har ambitioner ud over kanten. Efter alt, hver ejer søger at udvide de dystre fangekælder forbehold territorier i sidste ende at få verdensherredømmet!

Play Game Goblin Keeper kan være hvem som helst. Og det betyder ikke nødvendigvis har en computer med stejle parametre. Efter systemkrav spil adskiller beskedenhed. Har du brug for Goblin Keeper registrering, som vil åbne døren til den mystiske virtuelle verden. Inden for få minutter vil du fylde den ønskede form ved at skrive oplysninger såsom e-mail-adresse og adgangskode, og derefter bekræfte Deres accept af bestemmelserne i projektet - det er dig og hele profilen af ​​spillet Goblin Keeper.

Nu, når du blev en fuld bruger nødt til at smøge ærmerne op og begynder at realisere deres drømme. Tilfælde har du ingen ende! Først og fremmest, er du nødt til at bygge et fængsel, udstyre det med alt hvad du behøver at tage sig af beskyttelse mod uforudsigelige besøg. For eksempel at placere de skjulte fælder, der vil appellerer til de kritikere, der vovede at holde fast i din besiddelse. Alle, der vil være inde i fangehullet, skal du oprette dine egne hænder. Selv størrelse og indretning af værelserne kan vælges uafhængigt af hinanden. Og for at levere møbler og komfortabel indkvartering til at gøre brug særlig workshop. Få hans underordnede til at arbejde for dig til gode, ikke opmærksom på deres harme. Derudover vil du sikre, at ingen rodet rundt som herre hjerte af bjerget, har ret til at pålægge afgifter på befolkningen. Lad dem livet synes ikke at honning! Være streng herre, men samtidig fair. Ikke bar hans almagt, ikke at provokere unødige problemer. Mener, at fag vil være mere effektiv, hvis du kan tjene respekt for dem.

Det er værd at nævne, at det vigtige er processen med udvinding af ressourcer. Uden dem, er det simpelthen umuligt at spille Goblin Keeper. Takket være tilgængeligheden af ​​ressourcer, kan du producere alt hvad du behøver. Og hvis du synes, at noget er i overskud, så gå til det sorte marked, og for at tjene nogle penge. Det er værd at nævne, at for mine kan gøre ikke kun indbyggerne i dit imperium, men selv venner der, mærkeligt nok, men er tilladt at fange og bruge som rabsily. , Nogle gange er det dog bedre at danne en alliance og til at mobilisere støtte fra deres naboer, snarere end at presse al saften ud af dem og forsøge at drage fordel af voldelige midler.

Hvad angår fjendtlighederne i Goblin Keeper online, kan du føre kampen med andre spillere fra at angribe udenlandsk ejerskab, plyndre og ødelægge huset alfer. Men ikke falder i selvtilfredshed. Efter alt, du er en person formål. Tilstrækkeligt formår at afvise angrebet i tilfælde af fjendtlige angreb. At føle sig trygge, er du nødt til at danne og uddanne hæren. Og hvad som helst begivenhed planlægning, bedre foretage indledende efterforskning. Udvikle taktik - en af ​​de vigtigste aspekter af spillet. Tænk på, hvor dejligt det vil være at vinde, og afgøre skæbnen for skråningerne af modstanderens hoved foran dig! Main fjerne disse væsener, der kæmper på siden af ​​modstanderen og så, som man siger, i en hat!

Hvis du kan lide at få alle de bedste og er klar til at gå af hensyn til ligene, vil du elske at spille Goblin Keeper. Her vil du være i stand til skamløst at forfølge en politik for erobring, uden forpligtelse til nogen deler godbidder! Lad slå alle dine indviklede planer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags