Gud Axion

Alternative navne: Gud Axion

Gud Axion spil er gratis MMO browser strategi. Gud Axion spil - et spil, der afspejler de krav, hardcore gamere PVP. Du starter dit eventyr med øen på himlen, og din opgave er forlængelsen. Alle spillere opfordres til at føre krig og lave alliancer.

Før du spiller Gud Axion, at din computer opfylder systemkravene til dette: frekvensen af ​​processoren - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128MB.

Gud Axion registrering ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På siden Velkommen vælge punktet "register",;

2. Giv et navn til din karakter,

3. Indtast en gyldig e-mail;

4.. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

5.. Vælg det element «Indsend».

I Gud Axion Online spillere har mulighed for at deltage i en af ​​de 3 elementer (vand, ild og jord). Du kommer til at spille Gud Axion og få forskellige bonusser ved det valgte emne, herunder mulighed for at skabe regulære tropper, der er unikke for hvert element. Desuden vil de mest modige spillere Gud af Axion online nødt til at finde en måde at indkalde de mystiske folk, der længe var blevet besejret, for at hjælpe dem i kampe i nutiden. I God of Axion online vægt på kollaborative indsats af spillere, der skaber stærke alliancer, der kæmper i himlen sammen. Og der er nok måder at gøre dette på Gud Axion Online: tapre krigere erobre skal samle tropperne og gå med dem i kamp, ​​civile kan give en velsignelse til at hjælpe deres venner eller deres dødsfjender hit forbandelser, snu spillere foretrækker otpravlyatna spioner og intelligens sabotage. Development Team Gud Axion Online gav en masse tid og kræfter til at kommunikere med spillerne og deres problemer straks, og sørg for, at ideerne er integrerede spillere i spillet. Deltag i venlige fællesskab af Gud Axion Online forum. En hel ny verden Gud Axion Online, unikke tropper, stærke velsignelser morderisk forbandelse tilfældige storme i en skiftende himmel, storslåede bygninger, handelssystemet Gud Axion online, snigende spionage fjende kolonisering af øer, store bonusser og alliancer, kraftfulde katapult legendariske griffins dragons ... Det er Gud Axion spil! Selvfølgelig er en del af det sjove af strategi spil Gud Axion online regne ud, hvad taktik, du vil bruge, og hvad en måde at finde sejr. Men for spillere, der er ny i denne genre, er her nogle tips til at gøre det lettere at komme i gang: 1.. Bygge et tempel Gud Axion online. Dette vil give dig mulighed for at skabe flere ressourcer. 2. Byg Kundskabens træ Gud Axion online. Nye tropper, velsignelser og bygninger - alle låst op med viden, så det er vigtigt at begynde at arbejde så hurtigt som muligt. Jo mere opdatere dig dit træ, jo mere visdom vil du tjene. 3. Opdatér spil Høstmaskiner Gud Axion. Du vil altid bruge de ressourcer til at opbygge deres imperium, og disse ressourcer kommer fra mejetærskere. Jo bedre du opgraderer processorer, jo flere ressourcer, du tjener. Gud Axion spil kan hjælpe med at opdatere alle mejetærskere til niveau 5, før du skal bekymre dig om meget andet (Efter oprettelse templet og Kundskabens træ, naturligvis). 4.. Udvid og forbedre øen Gud Axion spil. Hvis du har to af øen, vil du have dobbelt så mange ressourcer, og to gange flere muligheder. Dette vil kræve, at du opdaterer Livets Træ til 5. niveau i Gud Axion online. En god spiller bør være i stand til at gøre dette i 3-4 uger. 5.. Kommunikere med andre spillere Gud Axion spil! Der er hundredvis af spillere her og vinde alene er vanskelig. Følg disse trin, og du vil være heldig i den nye himmel Gud Axion spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags