Guder og helte

Alternative navne: Guder og helte

Guder og helte Online - en gratis browser-baseret multiplayer online spil, som kan skelne mellem lignende produkter på markedet for online-spil, der opererer i vores tid. Tro mig, at se alle spil alfer og dværge sædvanlige spillere, der allerede Páll, Giv dem noget nyt og mere interessant, og moderne spil sjældent gøre os lykkelige i fastsættelsen af ​​nye produkter. Online spil guder og helte er en behagelig undtagelse i form af en temmelig interessant setteinga, hvilket er en sjældenhed blandt lignende legetøj. Men for at være ærlig, mytologi som alternative universer til spil tog meget lav start og en masse produkter med antikke indstilling er rigtig god nu slappe af og få momentum. Temmelig godt alternativ fantasy, er enige. ;)

Deltag i spillet guder og helte er meget enkel og tager kun et par minutter. Alt du behøver at gøre - for at indtaste login-e-mailadresse og adgangskode for at få adgang til din konto. I princippet alle de samme, du kan gøre i den officielle klient, bare downloade det fra webstedet for spillet. I princippet registrerings guder og helte er overstået, og det er tid til at se på, hvordan karakteren af ​​vores igrulina.

Guder og helte online spil udviklet på samvittigheden, og jo mere du spiller det, jo mere overbevist om, at dens udviklere har noget at rødme. Og det er bare, at dets budget er en brøkdel af budgettet for sin kollega Igroprom. Billede fra gameplay ser meget rart og anstændigt. Selv om nogle spillere og det indtryk, at spillets guder og helte Online er en meget alvorlig finanspolitisk kopi betalte spil, men selv hvis vi antager, at til en vis grad dette er sandt, så en kopi af denne ser meget værdig. Så vi har mulighed for at vælge én af fem rollefag, der adskiller sig egenskaber og færdigheder. I menuen er der en anden type, men at spille guder og helte for ham, desværre kan vi ikke. Hver helten har et par guder lånere, der utrætteligt vil følge ham under hans spil og til at yde al mulig bistand. Faktisk nogen af ​​disse to guder tilbedes - afhænger af dig. Hvis du vælger denne, i øvrigt, er en af ​​de vigtigste i spillet, fordi den sag, der gud du beder, og udnævnelsen af ​​uafhængige element i dine håndlangere til at hjælpe dig i kamp. Om dem, i virkeligheden, vender al hovedhistorien i spillet. Scout, for eksempel, kan ringe eller bronze statuer af nymfer. Du bør ikke stole på, at disse assistenter vil tage dig fra de første minutter af spillet. De har stadig brug for at tjene penge, men for at gøre det, har du stort podnapryachsya.

Redaktør af de tegn, møde os i begyndelsen af ​​spillet, behageligt tilfreds håndværk. Det er dybest set logisk, eftersom de fleste gamle myter om helte - dem, der stadig smuk. Værd at huske Apollo, Hercules, Achilles og andre mytologiske figurer.

Spilmekanik ikke har fundamentalt forskellige fra lignende spil. Du udfører quests, istriblyaete forskellige monstre kolektsioniruete trofæer og afisolering ét spil steder, gå til at administrere retfærdighed og at gøre godt til en anden. Ubehagelig behager ikke auktion i spillet, så spillerne koncentrere sig om fartøjet vil føle sig lidt utilpas. Men trods dette, at de guder og helte spille sjove og tak for denne er det nødvendigt at udviklerne med deres konceptuelle vision gameplay. Mangel auktion kompenseret med den ovenfor beskrevne martial assistenter, som i væsentlig grad lette dit liv i en række komplekse situationer, der opstår fra tid til anden i spillet. Faktisk kan du få en hjælper, hyrede ham for et gebyr, afhængigt af dens funktion i spillet. Tilgængelighed til ansættelse af diverse håndlangere bestemmes af, hvilken opgave du har udført, eller hvad niveauet for dit spil karakter.

Fra dit niveau og kompleksiteten af ​​gaming placering afhænger også af mængden af ​​din prespeshnikov, hvilket betyder, at hvis dine venner og du har et relativt højt niveau, så er du ikke længere bare en gruppe, som en hel hær. :) Spil online spil guder og helte for at blive meget mere interessant og underholdende.

Sammenfattende er det værd at bemærke, at spillet behageligt behager os selv med et øje til de mangler, der findes i den. Play the Game guder og helte online vil du elske, behøver du kun at beslutte, om du er klar til at blive en rigtig erobrer af et stort og spændende online-verdenen. Tilmeld dig og bevise at du er værdig til at selv guderne vide om dine bedrifter!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags