Big Farm

Alternative navne: Goodgame Big Farm, Big Farm Big Farm

Big Farm - det er en interessant browserbaseret multiplayer spil om gården. Firma Goodgame Studios har skabt en fascinerende historie og farverige gameplay, der tager sig af interesser gamere. Goodgame Big Farm - det er en mulighed for at lære at køre deres eget landbrug, at blive den bedste landmand af året, samt sjovt at fordrive tiden. Jeg tror alle andre brugere bliver nødt til at smage spil Big Farm. Desuden sådan et legetøj trække hvilken som helst computer, som den mest uprætentiøse systemkrav: Enhver browser, Internet tilgængelighed, og selvfølgelig pc'en.

før en grand såning marker og indsamle æg, skal du begynde at oprette en konto. For at gøre dette kræver registrering i spillet Big Farm. Med denne sætning, som altid, tror du, at du skal indtaste en masse information, billeder og kode med en bekræftelse i mailen... Nej!!! Big Farm registrering - dette minut proces, der er nødvendig for at opfylde alle tre linjer:

 • Imya bruger (login)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos klikke på"spille én gang", og du kan straks spille i Big Farm!

Forestil Eared felt, blomstrende haver, vandmelon, melon Bashtaev, folde husdyr og fugle, kraftfulde mejetærskere og traktorer, vindmøller, hangarer... - Og det er alle dine, du er ejer af en formue!!! Fangster? Så gå videre, fordi der i denne industri ikke kan læne sig tilbage. Farm meget profitabel forretning - men kræver også arbejdskraft.

Hvor nyttig spil Big Farm:

Dlya Først skal du lære mindst nogle grundlæggende.

 1. ejendomsret til jord, og dermed ejerskab aktivami
 2. Obschenie partnere, restauranter, transaktioner, holder torgov
 3. Uchastie quests og færdiggøre quests og dermed udvikle logik, mental deyatelnost
 4. Obuchenie finansiel forståelse og torgovli
 5. Uchastie konkurrencer, ordrer og andre regelmæssige aktsiyah
 6. Sotrudnichestvo og interaktion med andre igrokami
Dette vil hjælpe en sød pige ved navn Tessa Townsend. Det fortæller, at den virksomhed, du havde arvet fra den gamle onkel George. Desværre årene tage deres vejafgift, og onkel kan ikke støtte økonomien i orden. Nu har du mulighed for at blive velstående landmænd med en rentabel forretning. For landbruget har brug for midler. Penge kan være tjent på mange måder:

 • Udføre forskellige quests, som du får point og podarki
 • Dostigat nyt niveau, hvor der et gebyr poluchish
 • Mozhno tjene penge daglig igraya
 • Suschestvuyut visse opgaver ved at gøre det, kan du få zoloto
 • Nu og i værste fald, kan du altid købe guld i butikken på stedet igry

Chtoby gård blomstrede og generere indtægter, bør du straks tilså markerne, vanding, ødelægge skadedyr og ukrudt, høst, proces det og sælge produkter. For at gøre dette, er du nødt til at købe udstyr til den agro - behandling - traktorer, sevalok, høstmaskiner. At opbygge vandingssystemer, for at have en god høst. Byg hangarer, pakhuse, møller og oprydning til behandling og oplagring af produkter. Og selvfølgelig ansætte arbejdstagere, da du er den ene ikke klare de daglige arbejdsopgaver. Det samme gælder for opdræt af husdyr og fugle. Vi er nødt til at fodre dem, ren, hø, købe det bedste mad, indsamle æg. Det er nødvendigt at bygge folde, gården, separatorer, malkesystemer, udstyr og også ansætte folk.

Her er et andet problem - indgåelse af kontrakter med restauranter, caféer og distribution punkter at levere din friske og kvalitet kød, mejeriprodukter og frugt og grøntsager. Der skal udvises forsigtighed, og om udveksling af varer med partnere i markedet, samt køb af nye plantesorter og racer af grise, køer, ænder, høns og kaniner. Hvad forventer du, når du spiller i Big Farm, så det er en udvidelse af deres ejendele, købe ny jord.

Så i løbet af spillet får du personalet lederevner, en agronom, finansmand, lære hvordan man med held handle og gøre forretninger!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags