GoodGame Cafe

Alternative navne: GoodGame Cafe

Goodgame Café online - sjov gratis browser baseret spil, som simulerer den kulinariske kunst og kundeservice deltager cateringvirksomheder. Du bliver en rigtig ejer af cafe, hvor forskellige mennesker kommer med lysten til at spise og spise tæt. Men tror ikke, at alle dine ansvarsområder er at sikre, at følge arbejdet i institutionen. I virkeligheden, i øvrigt, at der optræder som instruktør, du er en kok på samme tid. Det betyder, at kontrollen med madlavning også vil ligge på dine skuldre. Goodgame Cafe spil er fyldt med mange elementer i spillet, hvilket er nødvendigt for at forstå i løbet af gameplay. Hovedtræk: tilstedeværelse kogebog lang række ingredienser til madlavning, udsmykning mulighed cafe dekorationer i deres egen måde, brugerne, ture til markedet, banketter og meget mere. Bored bare ikke har tid! Hvis du tror, ​​din madlavning elementer - gå videre! Spil Cafe - det er det sted, hvor du kan realisere dit kald!

Deltag i spillet Goodgame Cafe tager meget lidt tid. Du skal indtaste et kaldenavn, skal du oprette et password og send til e-mail-adresse. Husk på, at registreringen Goodgame Cafe i sig selv indebærer din accept af reglerne i projektet. På det nødvendige system krav kan være rolig. Spillet er ikke krævende til ressourcer, og du kan meget vel være i stand til at nyde gameplay med gennemsnitlig computer konfiguration. Overblik - Internet og moderne browser. Pass et kursus og starte i fuld kraft for at spille Goodgame Cafe!

Så du kan føle dig sikker i rollen som leder af cafeen, så lad os ordre vil beskæftige sig med vigtige øjeblikke i spillet. Så efter den røde pil og alle de instruktioner, kan du hurtigt få komfortable og føler dig selv i en ny rolle som en fisk i vandet. For at forberede maden, du har brug for opskrifter. Etableret for at kogebog. Hvis du klikker på det med musen, kan du finde en liste over kurser og kommentarer til deres forberedelse. Og hvis før åbningen af ​​bogen, skal du klikke på en tom plade, og så kan du gøre det rigtige fad. Pas på, at der var alle de rigtige ingredienser, en liste, der i øvrigt er givet i bunden af ​​hver opskrift. Ingredienser skal opbevares i køleskab, og du hele tiden nødt til at genopbygge deres lagre. Produkter, der er købt i butikken. At gå ind i den, skal du klikke på en kurv med mad i nederste højre hjørne af skærmen. Når du opdager, at køleskabet er fuld, vil det være bedre at sælge en del af de produkter, de ikke ødelægger gaven. Hvis du klikker på knappen i form af et kasseapparat, du sælger, hvad du har, er i overskud.

Ønsker du at se præsentabel og institution blev bosætte sig i din smag? Brug venligst afsnittet "Interiør". Kategorier såsom indretning, udstyr og kvalitet udvidelser vil hjælpe dig til at forvandle cafeen. Gør permutation komfortable nok. Efter alt, når du begynder at gøre dette, de mennesker og arbejderne forsvinde fra lokalerne. Det er at få fødderne, ingen vil. Når du har foretaget de ønskede ændringer, vil levebrød cafe fortsætte med succes. Det er værd at nævne, at kedelige stykke inventar ikke nødvendigvis kasseres. Vil være meget klogere at sælge det til dem, der har brug for det og få profit.

Spil spillet online Goodgame Cafe Du vil løbende se Rankings luksus. Popularitet afhænger af denne indikator. Så det er bedre at forsøge. Efter er usandsynligt at bringe dig glæde den tomme cafe.

Spil Cafe tillader arrangere soirees, kaldet festmiddage. Det bliver nødt til at lære at samarbejde med andre spillere. Solo trække umuligt at foretage en sådan begivenhed. Forberedelse nødvendig for banket måltider ubesværet flere kokke. Du kan enten deltage i allerede planlagt nogen forbereder en banket eller for at planlægge din egen dato og finde hjælpere. Lover godt for succes gebyr. Du får en vis mængde vildt valuta - kafeyningov. Så indsatsen er ikke spildt!

Et nyttigt sted i spillet er på markedet. Dette er, hvor du kan møde andre spillere, chat og endda gøre venner. Mens alle med et venskabeligt forhold, kan du invitere sig selv til at besøge og lære af erfaringerne fra en anden ejer af en cafe. Tro mig, det vil være meget nyttigt! Resultater af andre vil være et stort incitament for dig personligt og for at øge indsatsen for at anspore til at overgå de andre.

Spil Goodgame Café forberedt en anden behagelig overraskelse - lykkehjul. Det er på markedet. En gang om dagen, får du fri til at vride den. Du kan vinde en række præmier. For eksempel i en cocktail kirsebær, møbler, "highlights", nye opskrifter, og endda guld oplevelse.

Goodgame Cafe begynde at spille nu, til fuldt ud at nyde livet og virtuel offentlig gøre, hvad han kan lide. Lad alle bestræbelser dig held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags