Goodgame Farmer

Alternative navne: Goodgame Farmer

Goodgame Farmer online - gratis browser multiplayer spil med sjove tegneserie grafik. Dette er en positiv verden, hvor du kan opleve en masse positive følelser. Hvis du belaste byens travlhed og ikke trække vejret, er det tid til at fordybe sig i den virtuelle virkelighed, for at gå tilbage til de vidder af landbrugsjord, hvor en jævn strøm af livet formilde nogen, selv håbløst bristede nerver. Håndtering af sin økonomi og udvide grænserne for ejendele, du føler dig fuld indbygger fantastisk landsby. Begyndte at spille Goodgame Farmer , du selv vil beslutte, hvornår og hvor meget til at arbejde, og når bare ligge på græsset af felterne og solbade. Men selv i de timer af hårdt arbejde, vil du ikke føle nogen træthed! Efter denne proces bliver meget spændende!

Spil spillet online Goodgame Farmer kan være nogen, og behøver ikke at have denne computer med høj ydeevne. Gennemsnitlige systemkrav gøre projektet til rådighed. Normal gør plus en internetforbindelse - det er alt du behøver for at dykke ned i et eventyr. Deltag i spillet Goodgame Farmer gøre dig en legitim bruger og deltage i spillet kan være på ethvert belejligt tidspunkt. Udover gennemløb Goodgame Farmer registreringen er meget enkel. Indtast en e-mail-adresse, skal du oprette en adgangskode og kryds bekræfter din accept af reglerne. Nu verdens fedeste landmænd vises før dig i al sin herlighed!

Så vil ejeren af ​​gården hvad? Du vil være oppe og pløje deres marker, og plante træer og dyrke forskellige nytteplanter og opdrætte dyr, og, selvfølgelig, til at høste frugterne af deres arbejde. Spørg hvilken form for kultur er på lager? Ja, meget! For eksempel bananer, blommer, citroner, kirsebær, appelsiner, æbler, oliven, osv. etc. Vil også tage sig af udvidelsen gård og modernisering af alle processer, forbedring af forholdene kæledyr. Som spillet Farmer primært sociale, vigtigt punkt er forholdet til naboerne. Efter alt, kan du blandt dem for at gøre fjender, og finde rigtige venner. Lær at samarbejde, og succesen er sikret for dig. Det er værd at nævne, at dem, der tager Goodgame Farmer leg, mulighed for at konkurrere i de resultater af mennesker fra mange lande. Interesseret i at spille gamere i hele verden!

Må ikke bekymre dig, at du vil blive stablet på en masse ting på én gang, og du vil ikke vide, hvordan man kan håndtere det. Selvom spillet Goodgame Farmer og kræver at deltage på så mange aspekter, men hun er meget loyale over for begyndere og giver tid til at få. I første omgang vil du simpel tutorial, som du og lære de grundlæggende trin. Efter alt går som smurt: plantning spirer, høst, handel på markedet, tage væk en rimelig indtægt. Handel i spillet har en særlig plads. Det er gennem processen med salg og køb, du foretager salget af deres produkter og få alt hvad du behøver for yderligere udvikling. Det var i øvrigt på markedet, og du vil være mere tilbøjelige til at interagere med andre spillere. Så gå ikke glip af en chance for at tilpasse deres fordel til dig selv! Marked - det er også et sted, hvor du kan få et job at udføre. Og godt for dem skyldes kompensation. Du kan tjene nogle penge og hjælpe andre landmænd. For dit arbejde, nogle spillere er villige til at betale farmadolarry. Du skal dog ikke forsøge at være ked af det hele tiden er nødt til at skalle. Når du når et vist niveau af udvikling og vil være rig nok til at betale for en andens arbejde, og vil benytte sig af lejesoldater selv.

På markedet er der en butik i spillet. Det tilbyder alle former for planter, dyr, gødning, bygninger, som kan overføres til gården, og endda et stort udvalg af dekorationer. Række ting, der vil have er direkte proportional med niveauet. Det vil sige, jo længere i spillet, jo mere sikker føler i denne sjove verden.

Endelig er det værd at sige, at spillet Goodgame Farmer har en række nyttige funktioner. For eksempel, samtale, kunstgalleri gård, købe gaver, ledproblemer og andre personlige dagbog. Se selv i denne fremragende online produkt. Skuffelse er ikke truet! Nyd og lad jer alle i lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags