Goodgame Gangster

Alternative navne: Goodgame Gangster

Goodgame Gangster online - gratis browser-baseret multiplayer strategi sociale spil. Denne spændende handling fra firmaet Goodgame Studios med dybt gennemtænkt plot, grafik i høj kvalitet, et stort udvalg af spil handling og en hel masse forskellige små ting, der hjælper til effektivt at føre en uforglemmelig slagsmål. Begynder at spille Goodgame Gangster simpel almindelig soldat, vil du blive forbedre deres rang indtil indtil de selv ikke bliver den samme godfather, der vil føre din skæbne først. Men hvis tiden giver ordrer endnu ikke er kommet, har en god sved trofast udføre alle de opgaver, du leder. Og lad livet af mafia farlige eventyr fyldt med boblende, på samme tid, det er interessant, med en smag af sand lykke og handlefrihed. De, der gider at følge reglerne i det virkelige liv, og som higer eftergivenhed spil Goodgame Ganster sikkert nødt til at smage, fordi rastløse kriminelle at gøre, hvad de vil have her. Du vil handle på det sorte marked, medføre en duel andre spillere til at deltage i de store krige banden, tjener guld og bruge det med glæde at købe varer fra et stort dødbringende arsenal. Come on! Goodgame Gangster kontrol venter på dig og klar til at åbne en fantastisk kriminelle verden i al sin herlighed!

Må ikke bekymre dig om, at du ikke kan spille Goodgame Gangster fra din computer. Selv hvis din pc ikke har høje indstillinger, du stadig kan roligt gå videre til gameplayet, fordi systemkravene til spillet mere end beskeden. Internet Plus gør - og at du allerede har kørt rundt i gaderne i spillet med en pistol i hans hånd! Og som for at oprette en ny konto, tager det ikke meget tid. Jeg tjekker i spillet Goodgame Gangster to etaper. Først skal du oprette et tegn, der er at vælge sit udseende, køn, navn og klasse. Efter fortsætte at udfylde disse felter som e-mail-adresse, adgangskode og vælge det ønskede spil i verden. Ved afslutningen af ​​registreringen med reglerne for samtykke ved at afkrydse, og kan flytte ud af deres onde gerninger.

Spillere forenet i familien, som ledes af gudfædre. Når du træder ind i klanen, bliver du en soldat. Over tid kan tjene opad. De næste stadier af din karriere vil rang Capo. Capo til rådighed for en sådan handling: lancere angreb, registrering angreb / ​​forsvar, opofrelse - guldbarrer. Derefter kan du tjene fra godfather at forbedre consigliere. Denne titel uden at tage de muligheder, der var, før du tilføjer følgende opgaver: at udvise Capo og Soldier sænkning Capo hæve Soldatov, inviterer spillerne til at beskæftige sig med at købe bonusser (Cash / EXP). Hvordan vil du søge stigning i hierarkiet - din virksomhed, det vigtigste - resultatet!

Play spil Goodgame Gangster Du skal bruge en række forskellige emner. Af disse typer af våben til rådighed: kropspanser, diverse seværdigheder (taktisk teleskopiske, infrarøde og laser kikkertsigter), røg, stun granater, dynamit TNT, kaste kniv, uropoliti skjold og meget mere. For at hjælpe soldater og forudsat en medicinsk kit, som omfatter bandager, piller og andre godhed. Der er nogle nyttige ting som camouflage kappe, camouflage, og andre puls sensor. Ud over at låne tegn skal bruge deres egne kræfter mad, nemlig, kaffe, juice, gulerødder, nudler, chokolade barer. En sådan mangfoldighed gør gameplay rig og attraktiv.

Men for succes i kamp er ikke nok til at bestanden op på alle de nævnte emner. Da figurerne har visse karakteristika, så at øge chancerne for at vinde disse parametre skal pumpes. For det første skal vi være opmærksomme på tre vigtige egenskaber - held og lykke, vedholdenhed og kæmpende egenskaber. Slut for hver klasse er speciel: for Gopnik - en drivkraft for cheater - agility og taktik for - intelligens.

Af den måde, de klasser, selv har forskelle blandt dem selv. Da Goodgame Gangster spil giver i starten for at træffe et valg mellem de tre tilgængelige klasser, bør du vide, hvem der er hvem. Så tyvene er meget lumsk og ofte gerne slå igen, selvom de ikke tænke meget over, hvordan deres handlinger er ærlige. Desuden er de fuldt ud i stand til at undgå fjendens hits. Taktik, i modsætning til røvere angreb afspejler dårligt, men så er i stand til at beregne deres egen angreb at modstanderne får det maksimale antal slag. Men bøller er kendetegnet ved deres vedholdenhed i kamp. Deres udholdenhed misundelse hver. Selv den mest anstrengende bekæmpe dem eller på noget. Du kan vælge en person, der, efter din mening, den mest hensigtsmæssige og søger vyborot mesterskab i denne barske verden! Hvorfor tager du ikke blive en indflydelsesrig gudfar?

Tro på din styrke - og alle sande! Gå ikke glip af denne mulighed for at vise! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags