Urban War

Alternative navne: Urban War

Urban War online - gratis browser-baseret strategi MMORPG, plottet som afspejler de virkelige begivenheder i dag. Denne kamp simulator, hvor du nødt til at kæmpe for at overleve, ikke bare at vise grusomhed, bruge sådan et stærkt argument som en knytnæve og viser bemærkelsesværdige opfindsomhed. Begynder at spille i byerne krigsførelse, kan du angribe andre spillere, gør dristige røveri passerer borgere til at deltage i masse slåskampe, besøge butikker og restaurant og endda starte deres egen virksomhed. Og hvis du beslutter dig for at deltage i klanen, så dine chancer vil være endnu større. Få mindst for eksempel spændende territoriale kampe deltager i, hvor du kan med dine kammerater. Hvis stormfulde liv til din smag og tanken om at skabe hans brigade ikke bare kommer til at tænke - Urban War browser spil skabt netop for dig!

Download og installer afse til. Du kan nyde spændende eventyr højre i browservinduet. Alt, hvad der kræves for at være i stand til at komme ind i spillet - Urban War rekord. Af de vigtigste systemkrav til at blive installeret Adobe Flash Player. De øvrige parametre er lave, så kom ned og den gennemsnitlige computer konfiguration. Kontooprettelsesprocessen er ikke tidskrævende. Du skal vælge, hvilken side du ønsker at spille Urban War. Du kan blive en tilhænger af loven, eller indtast en bande kaldet kaos. Efter dette, skal du indtaste et spil navn, e-mail-adresse og adgangskode. Nu kan du trykke på "Play", og springet ind i malstrøm af gale begivenheder.

Da indbyggerne i byen ekstraordinær delt i to fraktioner, bedre bør stifte bekendtskab med dem. Legitime magt bekæmper kriminalitet, men nogle gange er de ikke imod kontanter på ærlige borgere. De har også ofte engageret i afkrævning en anden virksomhed, som i sig selv bringer en god indkomst. Kriminelle bander alt gider repræsentanter for loven, fordi for dem, overfald og røverier - en sædvanlige ting, det er hvad de indånder. Uanset hvem du bliver, før alvorligt kan gøre deres forretning, nødt til at gennemgå en automatisk test match. På grund af dette du er komfortabel og forstå princippet om kampsystem. Efter at du kan begynde at pumpe deres egenskaber og engagere sig i dueller med rigtige spillere.

Succes i kamp afhænger ikke kun af held, men også af faktorer som karakteristika af den karakter. Jo bedre pumpet sundhed, styrke, udholdenhed, smidighed, reaktion - jo flere chancer for at besejre fjenden. Også være opmærksom på forskellen i niveauet af en potentiel konkurrent. Også se for en sådan foranstaltning som en levering af energi. Uden energilagring umuligt at spille online Urban War, fordi du ikke spørge nogen til at angribe. Mistet genvindes energi over tid, men du kan fremskynde denne proces ved at tage magten.

Hver sejr bringer dig arvet erfaring og penge. Men tilbringer de akkumulerede midler vil være, og hvor og hvad. Spil TownWars giver adgang til butikker og indkøbscenter, hvor du kan købe udstyr, våben, tøj, og en bred vifte af tilbehør. Også finde Center har en restaurant, hvor du ikke ser væk som advokater og kriminologer. Derudover er der et byggemarked, som er placeret i det industrielle område placeringer. Her købt tegninger kræves til produktionen. Alle, der vil komme i butikken og en butik med trofæet Level 10 kan forbedres i værkstedet.

Urban War online spil har en anden funktion - forretningsudvikling. Ved starten af ​​dit telt står med hotdogs. Selv om det er lille, men stadig selskabet og for at gøre en fortjeneste at køre den. Udvikling og rig mand, du i sidste ende erhverve et andet selskab, forbedre det allerede ejer, vil være i stand til at accelerere produktionen. Der er fire niveauer af detailforretninger og efter hotdogs fulgte Souzpechat, juice, vand og dumplings. Tilgængeligheden af ​​en virksomhed afhænger ikke af, hvad der ellers er på det niveau.

Endelig er det værd at sige, at Urban Wars spil giver aktivere en liste over nyttige teknikker. Teknikker erhvervet i restauranten til CRP eller udvindes på instituttet på den industrielle zone. Her er ni teknikker, som er meget nyttige i løbet af kampen: hans skøn, Requiem, Blood for Blood, Healing, Counterstrike, Strike a trick lusket teknik Bloodthirsty og Combo.

For at vurdere potentialet af spillet kan du kun når zasyadet sig for gameplay. Prøv det - og du vil elske det! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags