Oksekød

Alternative navne: Goviadina

Leder i dag med en meget interessant og usædvanlig spil, hvor alle vil være i stand til at skille sig ud fra flokken - online spil Oksekød kvier og stude rivalisering. Denne browser-baseret spil, hvor du kan gå på datoer for at udvikle deres færdigheder pickup.

Før du styrter ind i kampen, for at afgøre, hvad vi har brug for at berolige spil, og vi har brug for lidt - en computer med internetadgang og en browser med opdateringer installeret og en lille tid. Frem for alt skal vi til at registrere.

Online Game Oksekød understøtter registrering med hjælp af mange sociale netværk. Deltag i spillet oksekød bør ikke tage dig mere end en masse tid. Du kan vælge kønnet på din karakter, så skal indtaste et minimum registreringsdata
- ikke hendes rigtige navn - log
- oprette en adgangskode
e-mail

Говядинаонлайнрегистрацияпозволяет igrucherez du går til et af de netværk som YouTube, Facebook, Facebook, My World. Spillet er udviklet og en komplet liste over de sociale netværk, du kan se på hendes officielle hjemmeside.

Og umiddelbart efter du tænder op i denne verden fuld af kærlighed og erotisk eventyr. Registrering på dette oksekød er næsten færdig, nu skal du stifte bekendtskab med selve spillet.

Er Oksekød spille uden uddannelse? - Ja, men stadig værd at læse, er ansvarlig for, hvad en eller anden egenskab.
Excitation vigtigste kendetegn. Jo mere spænding i din karakter, jo højere din shansypobedit og sat på vingerne, eller snarere forlade opbrugt. Når du løber tør for spænding, taber du.
Resistance - modstår partner tilfredshed og hjælper dig med at holde din excitation, mens hans modstander vil bruge.

Tilfredshed analog magt - viser, hvor meget spænding du kan frastøde modstanderen.
Grace at du kan undvige fjende, og uden at skade sin begejstring for at tilbringe deres angreb. Nøjagtighed vil ikke tillade selv de mest behændige og adræt beboere Govyadinska slippe dig.

Buynost giver dig mulighed for at plante, bruge dobbelt tilfredshed! Det giver dig mulighed for at lave en kritisk forståelse og vil besejre fjenden excitation.
Kølighed vil hjælpe dig til ikke at få dobbelt tilfredsstillelse for et enkelt angreb. Govyadinaonlaynispolzuet game valuta - mælk, perler, guld med hjælp af dem kan du købe noget fra eliksir øger din styrke til det nye tøj i en trendy butik, der bare smelter fatning stude og kvier hele vejen rundt.

Oksekød online spil har en masse mærkelige steder, hvor det sjove, såsom hjemmebesøg, hvor de mest interessante og komplekse uforudsigelige Dating, boutique, hvor du kan købe VIP ting, der har den mest virtuose spiller i det felt, hvor du kan slappe af, forynge nippe græs.
Også alle registreret i statistikken over besøg din succes. Du kan deltage i besætningen - hvor du vil forføre kvier, tyre og vinde med hjælp af din søster.

Hver spiller deltager i solo bedømmelse billeder daglige vindere bliver offentliggjort på hjemmesiden. Spil onlaynigru Oksekød og nemt. Du kan bryde fri fra slozhnoyzadachi raboteiliotdohnut derhjemme. For at chtobyigrat Oksekød du bliver nødt til at studere hundredvis af sider med instruktioner, og plottet er enkel og underholdende.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags