Granado Espada: Call of Destiny

Alternative navne: Granado Espada, Scions of Fate

I dag vil du rejse ind i en verden fuld af eventyr og eskapader, fordi Granado Espada: Call of Destiny online spil i en ånd af romantik XVII århundrede. Spændende kamp i dette spil bliver til en blodig maskerade. Antag, at du er beskyttet fra top til tå med metal rustning, men også på mode i disse tider, du ikke kan holde op. Dekorerede helte af spillet fylder frodige kostumer i disse tider som en Camisole eller en storslået dame kjole. I historien spilleren er sendt for at undersøge en nyopdaget imaginær kontinent (in absentia kan gætte på, at dette er den nye verden). Sammen med iøjnefaldende grafik, vil din hørelse kærtegne klassisk instrumental musik, som kun bidrager til total fordybelse i en verden af ​​spændende eventyr.

For spillet Granado Espada: Call of Destiny spil kundens behov, som kan downloades på de vigtigste site Granado Espada. Systemkrav til spillet se sådan ud:

Operativsystem: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Minimum: Pentium III 1GHz, RAM 512MB, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimalt: Pentium 4 2 GHz, RAM 1 GB, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Uden hindringer for springet ind i verden af ​​eventyr du først brug for en stabil internetforbindelse, enhver praktisk browser og tjek i spillet Granado Espada: Call of Destiny, som ikke vil være vanskeligt at passere. Først i afsnittet "Registrering" skal du indtaste din nye spildata

1. du skal logge - tænk ønskede navn tegn for hvem du spiller.

2. ny gaming adgangskode.

Tryk derefter på "Enter" og modtager en meddelelse om en vellykket forbindelse til serveren af ​​spillet.

Kan nødt til at vente et stykke tid, hvis serveren er overbelastet, fordi verden Granado Espada har allerede tusindvis af fans. Så spillet Granado Espada: Call of Destiny online kræver lidt tid at indlæse. Blev rådgivet Call of Destiny og alle andre støvle i spillet hurtigt at slukke alle de programmer på din computer, især Upload andre filer fra internettet (torrent klienter og downloads): For at registrere Granado Espada. Også på spilserveren en ugentlig profylakse. Bestemme dets aktivitet kan være indikator status på den server, der er på forsiden af ​​sitet - i øverste højre hjørne.

Når forbindelsen til spilserveren Granado Espada online tilfredse, vil du blive bedt om at indtaste navnet på din virtuelle familie. Dette navn vil være aktiv for alle tegn, der er på den placering på din konto. Navneændring kræver, at du fjerner alle de gamle figurer, så tænk grundigt, før du vælger.

Når registreringen er færdig, du gå i gang med et eventyr, der åbner for dig online spil Granado Espada: Call of Destiny. Første spil bringer dig til kasernen. De er grundlaget for dine karakterer. Du er ved at opbygge deres helte verden Granado Espada og danner en kampgruppe af tre tegn. For at skabe en ny karakter i spillet Granado Espada: Call of Destiny online altid trykke på "Opret et tegn."

Spil spillet Granado Espada: Call of Destiny online og opbygge din fest, vil du være ude af figurklasser såsom

1. Kriger: begavet med stor fysisk styrke. Stærk nærkontakt rustning og tak kan holde ud længe nok. Derfor er det nødvendigt at bruge denne klasse til at dække resten af ​​gruppen, der angriber fra en afstand.

2. Musketeer: Skydevåben er specialiseret i lange ødelæggelse, som kan ændres.

3. Scout: ekstra detachement rettet mod helbredelse, styrke allierede bruge potions og svække fjender fælder.

4.. Mag: fokuseret på anvendelsen af ​​massive skader besværgelser fra en afstand under dække af allierede. Kan bruge stave "levitation" og blive usårlig til nærkamp.

5.. Elementalist: alsidig tryllekunstner, der kører elementer kan anvende massive skader, samt inducerer beskyttende besværgelser på allierede tropper. Ulempe - meget svagt forsvar.

Som du kan se, hver klasse har sine egne kendetegn, styrker og svagheder. Online spil Granado Espada giver dig at vælge det navn og køn på den karakter. Først, kan du kun oprette ét tegn, men efter at gå gennem nogle enkle uddannelse missioner du oprette et par mere. Jo længere du spiller spillet online Granado Espada: Call of Destiny, jo flere nye figurer med unikke evner, våben og oprindelige udseende, kan du oprette i din kaserne.

Når du opretter din første karakter gøre det til truppen. Nu passer spille Granado Espada: Call of Destiny. For at se ammunition din karakter, skal du klikke på "View-udstyr." For hver klasse i spillet se din faktiske ammunition. For musketerer grundlæggende skydevåben, for en kriger - sværd og rustning. Udstyr kan komme i slagsmål med monstre eller købt med penge.

Den bedste måde at tjene penge på dette spil, efter at store slag tredobbelt sælge din uønskede artefakter på markedet. Så prøv at tilbringe omhyggeligt feje skatte efter kampen og bære mere. Lad de fleste af disse punkter er kommet i handy, men de kan rentabelt at sælge.

I byerne vil du finde forskellige handlende, der har deres egen snævre specialisering

1. Merchant skydevåben - er på salg pistoler, rifler, kugler og ammunition til musketerer.

2. Våbenhandler - sælger våben til soldater sværd, rustninger, hjelme, osv.

3. Merchant magiske værktøjer - har produkter til tryllekunstnere og Elementalists: tryllestave, amuletter, og så omfanget

4.. Merchant værktøjer - sælger potions til at genopbygge sundhed og mana. Sælger også skaller og andre genstande, der anvendes ved tegnene.

5.. Blacksmith - våben og rustninger i løbet af kampe slides, så de har brug for reparation.

I Granado Espada: Call of Destiny spille sjov og ikke kedeligt. Du vil deltage i de spændende eventyr, som du har oprettet som en del af familien - en tre-mands trup. Den største udfordring i at skabe en familie er at sikre dens universalitet. Det vil sige, hvert medlem af din familie bør være et supplement til udstationering af deres pårørende. Administrer sådan udstationering er meget enkel. Du styrer kun en spilbar karakter og har mulighed for at skifte til den anden, og de resterende medlemmer af truppen følge dig.

Adventures og eventyr i en ånd af romantikken, hvilket giver spillet Granado Espada: Call of Destiny, venter på dig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags