Grand Fantasia

Alternative navne: Grand Fantasia

Grand Fantasia online - gratis multiplayer MMORPG spil, at kombinere fantasi og anime stilarter samtidigt. Spiludviklere - Aeria Games. Skaberne ikke se bort fra enhver selv den smålige detalje af gameplay. Projekt afbalanceret, perfekt designet, levende og mindeværdig. Alt du vil gøre her, bringe ubeskrivelig fornøjelse! Spil Grand Fantasia - denne kamp mod hinanden, og massive kampe, og handel nyttige elementer, og hæve kæledyr, og ødelæggelsen af ​​de onde bosser, og farlige rejser i fangehuller, og undersøgelser af farverige steder gaming rum. Selv monument spilleren selv i stand til at hæve op, for ikke at nævne sådanne bagateller som at installere bestyrelser. Dine muligheder er næsten uendelige! Start måde almindelig rookie, behøver du ikke bare passere stien langs som blev efterfulgt af mange andre før dig, men også rulle op i vejen for hans skæbne. Efter at have nået et vist niveau af udvikling, kan du personalisere din karakter! Enhver har ret til at være unik, speciel og respekteret af andre indsatte!

Fordi online spil Grand Fantasia er en klient, skal du installere det på din computer. Deltag i spillet Grand Fantasia vil gøre det muligt for kunden at begynde at downloade. Ved at oprette en konto, skal du indtaste en e-mail-adresse, skal du oprette en adgangskode og indtaste din fødselsdato. Ved at registrere angiver din fulde accept af reglerne i projektet. Hvis du trykker på denne knap, du åbner døren for at opdage en helt ny verden af ​​betagende! Grand Fantasia check - en slags bopæl i denne verden. Nu du er blevet hjemmehørende i den fabelagtige jord lovligt! Du bør dog ikke glemme, at en god kører vildt nødvendig som minimum systemkrav:

- Styresystem Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista

- 2 processor. 4 GHz Intel Pentium 4,

- Ledig plads på din harddisk 2 GB,

- Video nVidia GeForce FX 5200 eller ATI Radeon 9600

- Sound kompatibel med DirectX 9. 0C;

- RAM 512 MB,

- Online 56 kbps modem eller ADSL / kabel.

Kun hvis pc'en har den påkrævede konfiguration, vil du være i stand til fuldt ud at nyde spillet der uden glitches.

Enhver, der har skænket en fantasy-univers, vil spille i Grand Fantasia i Siwa Island simple nybegynder. På denne ø du er komfortabel, samt tilegne sig den nødvendige viden. Og lige som vi bevæger os fremad du åbne dig for muligheden for at vælge en af ​​disse klasser. Du kan blive en fighter, og er kendt for sin styrke, men modet til at være Huntsman, for at klare de store kampmissioner fra lange afstande, vælge vejen til Singers og være i stand til at engagere sig i healing behov eller blive en charmetrold og besidde de stærkeste magiske besværgelser. Hver klasse har sine særlige kompetencer og forudbestemt udviklingsvej. Men han forgrenet nok, så valget er altid dit. For eksempel med 15 niveau caster allerede ved at blive tryllekunstner, og nå niveau 30, kan du vælge mellem stien Mesterens eller Necromancer. Når karakterer nå niveau 65, kan de kun dyrke, og deres udvikling forløber i en individuel måde.

For forskellige figurer og forskellige våben til rådighed. Men stadig dødbringende objekter har følgende funktionelle formål: skydevåben og våben støtte, og påfører skade. Derudover er der en én-hånds våben, og dvoruchnoe til højre eller venstre hånd. Godt udstyr - succes i kamp! Tag dig tid til at tage sig af hende!

Men de våben og rustninger er ikke de eneste ting, som vil Grand Fantasia spille. Der er mange nyttige elementer, som du enten kan finde eller købe. Det er de elementer, der er nødvendige for en søgen, generelle og særlige poster. Af den måde, kan indkøb foretages på NPC, der er ejere af butikker. Handel i spillet overhovedet veludviklet og du kan endda lave aftaler med rigtige spillere.

En bemærkelsesværdig kendsgerning i Grand Fantasia online har kæledyr, der ledsager dig når som helst, hvor som helst. Uanset hvordan du uddanne dem, der afhænger af det afkast, der kan opnås fra dem. Disse dyr er ikke kun bruges som en transport kørsel, men også bidrage til at indsamle værdifulde ressourcer. Andagt du ud over at være i stand til at udvikle og før eller senere kommer til den linje af evolution. Det er rart, at du i sidste ende kan få et par sprites og dit liv meget nemmere!

Afspil spil Grand Fantasia online kan være som du personligt gerne! Efter alt, er der quests for en enkelt pass, opgaver, der kræver en holdindsats, samt ordrer, der vil være på tænderne kun ordener. Bliv medlem af lauget - betyde at opdage yderligere muligheder. Således kan du deltage i de store masse kampe, lone sted ikke kan være. Beslut for dig selv!

Hurry slutte morsomt samfund og nyde alle de plusser spændende projekt! Skuffelse er ikke truet, få klar til en solid behagelige overraskelser! Held og lykke! Lad smilet aldrig forladt dit ansigt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags