Grand Prix Racing

Alternative navne: Grand Prix Racing

Hvis du ønsker at være en teamchef F1, der er online spil, der tillader dig at køre dit eget hold i Formel 1, og en af ​​dem er Grand Prix Racing online spil eller spil GPRO. Der er omkring 300.000 aktive forvaltere online racer, der er vanedannende og tidskrævende. Men om ikke at afvise en sådan sjovt at prøve at styre VM vindende hold?

Før du spiller Grand Prix Racing Online, at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Video Card - 128MB. Grand Prix Racing Online tilmelding ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge punktet "Registrering",;

2. Giv et navn til din karakter,

3. Angiv en gyldig e-mail;

4.. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

5.. Indtast dit navn, hjemland og fødselsdato

5.. Vælg "Registrer".

Grand Prix Racing Online er en 100% gratis spil. Der er yderligere funktioner, som du kan betale ved at blive en tilhænger, men vi vil komme til dem senere. Grundlæggende er det punkt i spillet Grand Prix Racing Online tiltrække drivere til dit team og ledelsesteam i 17 sæsoner af væddeløb, der i gennemsnit varer to måneder. Der er to løb i en uge i Grand Prix Racing online, og i mellem racer, du har mulighed for at opgradere din bil, og du kan teste og forbedre deres faciliteter løb.

Har du et budget i hver sæson 30 millioner dollars i Grand Prix Racing Online spil, som du nødt til at hyre en chauffør og betale ham i henhold til kontrakten, inden turen går til race. Tilføj til dette spild af budget for at opgradere din bil til de dyrere dele i spillet GPRO, hvilket forbedrer bilens præstationer og opførelsen af ​​dit hold i McLaren Technology Center, så din bankkonto kan hurtigt blive tom. Den gode nyhed i Grand Prix Racing Online om dine penge, er det faktum, at jo bedre du udfører quests, jo flere penge får du efter hvert løb. Du kan også finde en sponsor og underskrive en kontrakt med dem for sæsonen. I virkeligheden er de vigtigste øjeblikke i spillet Grand Prix Racing Online styre deres finanser og deres korrekte vedhæftet fil.

Selvfølgelig, den virkelige årsag spil - et løb i Grand Prix Racing online. Når din chauffør og faciliteter skabt til spillet, er du nødt til at finpudse deres færdigheder og optjene ret til at deltage i løbet. Du vil være i Grand Prix Racing Online spil nu otte omgange af praksis, før kvalificere til at få to begreber, som derefter kombineres sammen for at danne den samlede tid for nettet (din anden kvalificerende skød gjort med reserve brændstof i race).

Som nybegynder du starter spillet Grand Prix Racing Online i League Rookie, og hvis du formår at komme ind i top fire (med en positiv saldo på penge) i slutningen af ​​sæsonen, vil du gå videre til næste niveau: "Amateur" «Pro» og "Master". Det ultimative mål er at opnå et niveau af "Elite", hvor der kun er fyrre tilgængelighed i hver sæson.

For begyndere, der er en "nybegynder guide" for at hjælpe dig, samt yderst komfortabel afsnittet "Spørgsmål og svar". På vores spil GPRO kan du mødes med andre ledere og mødes med dem for at søge hjælp og få hjælp.

Du har også mulighed for at betale penge for at blive en "supporter" i Grand Prix Racing Online. Dette vil give dig ekstra fordele, såsom evnen til at køre dit eget hold flere muligheder i statistik, og evnen til at finde de bedste drivere til dig i hver sæson spil GPRO.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags