Grand Voyage

Alternative navne: Grand Voyage

Spil Grand Voyage - gratis browser-baseret multiplayer rollespil strategi middelalderlig tema med en tredje person. Projektudvikler - virksomheden Ngames. Skaberne tilbyder brugerne transporteres ind i en fantasiverden og gå på spændende rejser, samt at engagere sig i handel og til at modstå den hårde konkurrence blandt de samme, som du er sulten og hurtige rigdom købmænd. Og alligevel at engagere sig gentagne gange i slagsmål, fordi der er mange slyngler, der ønsker at tage væk din gode. Middelalderen var generelt urolig og du bør tage dette i betragtning, når du begynder at spille Grand Voyage. Pirater vil ikke være her, men krigen mellem handels-modstandere ikke mindre hård. Du bør omhyggeligt forberede sig til kamp, ​​men det er nødvendigt at udvikle sin flåde. I første omgang vil du have en primitiv båd, men i sidste ende blive svinge kæmpe handel flåde. Hvis du er tiltrukket af spil af lignende emner, vil du blive glad af Grand Voyage online. Ud over sunde økonomiske del af projektet har en masse fordele. Denne smukke grafik, øjet tiltalende, og muligheder, der er til rådighed for spillere og dynamisk skiftende priser på markedet, og et stort antal job, som tegner sig for en god brød.

Alt du behøver at gå tilbage til den æra af afdøde renæssance - det er normalt Grand Voyage registrering. Du tilbringer et par minutter at udfylde en særlig blanket, og så være i stand til at slutte sig til gaming community og til at foretage hastesager, som straks kaste hel flok. Navy spiller en vigtig rolle, nemlig at i hvilken stat det er. Til din flåde blev boesposoben du skal hele tiden udvikle det, for at lære, til at ekspandere. Skibe kan oprette din egen. Et stort udvalg af modeller. Catching opførelsen af ​​et andet skib, er det værd at huske pålidelige våben. Ja, i starten, du bare kaptajn, en af ​​mange i denne verden. Men der er al mulig chance for at blive en legendarisk personlighed og berømmelse for deres resultater.

Fokus på handelsaktiviteter. At handel er centralt for dit liv. Selv om denne proces kan være ganske farlig. Markedspriserne er dannet af spillerne selv. I din magt til at påvirke situationen. Kæmp for handelsværdien fortsætter hele gameplay. Hvis du lærer at få deres konkurrenter, succes og fremskridt er forudsat. Med hvert nyt niveau for at spille spillet Grand Voyage bliver interessant. Og når det drejer sig tid til at begynde at handle laug, og føles som en mand stå fast på sine fødder i denne kompromisløse verden.

Bliv en Ace of handelsspørgsmål, for at forsvare deres interesser i opvarmede kampe, gøre karriere hurtigt og hurtigt - og lad sygne hen misundelige afmægtig vrede! Gratis Grand Voyage giver spillerne et hav af glæde. Prøv at lysne op din fritid underholdning, og dette gør dig selv!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags