Guild Wars 2

Alternative navne: Guild Wars 2

Spil Guild Wars 2 - klient multiplayer adventure spil genren fiktion. Brugerne vil komme ind i verden, hvor der er opsigt på grund af den frygtelige opvågnen dragen. Det blev antaget, at denne ting aldrig vil vågne, men det uventede skete. Desuden nu Dragen akkumuleret så meget magt at besejre det ville være yderst vanskeligt. Han ønsker at ødelægge alle lever i en fantasiverden, hans raseri kender ingen grænser og afvejninger. Kun modige hjerter kan anfægte en sådan et farligt stof. Hvis du tager til denne komplicerede sag, huske på, at for at komme til Dragon er ikke let. Først vil vandre gennem verden, der udfører en række opgaver, en flok monstre til at ødelægge, ikke en til at tage en vanskelig beslutning påvirker skæbne. I Klan Wars 2 online Du selv skaber din fremtid. Meget afhænger af dine handlinger, fordi de er, og din personlige historie. I øvrigt forekommer begivenheder konstant på de steder, og endda uanset om en person er der eller ej. Det vil sige, hvis det på et bestemt tidspunkt, du kommer ind i en situation, der kræver resolut handling, betyder det, at det skete, fordi du var der præcis, når begivenheden var bundet til at ske. Og her er hvad der sker efter, afhænger af din opførsel. Du kan frit vælge den opgave, som vil tage over og ignorere dem, der synes unødvendige eller simpelthen ikke tiltrukket af dig. Denne gameplay giver spillerne en følelse af frihed, og hvad der lokker mange eventyrere presserende berygtede restriktioner. Betaler for en klient, kan du nyde i lang tid mulighed for at spille Klan Wars 2 i min fritid.

Installation klient før Klan Wars 2 registrering. Akkakunta navn vil e-mail-adresse. Du skal blot oprette en adgangskode. Bemærk, at aftalen er accepteret uden forbehold. Bekendt med reglerne for anvendelse af projektets Besøg det officielle site. Og en anden vigtig pointe - systemkrav. For gameplayet skal bruge følgende parametre:

- Styresystem Windows XP / Vista / 7, [ _19_]

- CPU Intel Core 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +

- Grafik NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Hard Drive 14 Gb,

- RAM 2 Gb .

Start Klan Wars 2 play, du kan selv vælge en af ​​de tilgængelige racer. Foreslår fem løb, hver med deres egne funktioner. Vi kan ikke sige, at enhver race er bedre og nogle værre. Fordele og ulemper er på alle, men det er nok det bedste. Som i naturen intet er perfekt, har du sandsynligvis ønsker heller ikke at styre en bestemt udformning af nogle positive kvaliteter. Så folk, Asura, Norn, Charr og Sylvari er inviteret til at slutte sig til dem. Endvidere er det muligt at vælge en attraktiv handel. Tænk over, hvem du gerne vil være - en Warrior, Ranger, Elementalist, ingeniør, Necromancer, Guardian eller Thief? Umiddelbart vil sige, at nogle gange kan du gøre, hvad det er, at repræsentanter for andre erhverv, men stadig nødt til at udvikle sig i takt med den valgte.

Spil GW 2 - er først og fremmest mangfoldighed. Alt, hvad der sker meget hurtige, sjove og gør et uforglemmeligt indtryk. Spillet er virkelig alsidig, og det er umuligt at nævne alle, der venter dig i den virtuelle verden af ​​farverige Guild Wars 2, så bedre at forsøge at vurdere berettigelsen af ​​projektet. Tja, som de siger, velkommen!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags