H1Z1

Alternative navne: H1Z1

Spil med en zombie virus H1Z1.

S 15. 01. 2015 tidlig adgang Sony Online Entertainment studie præsenteret H1Z1 MMO spil for konsoller PlayStation 4 og PC med Windows.

Basismodel Produkt Distribution – H1Z1 mulighed for at hente på princippet om Free- to-play, men giver ekstra salg af varer og tjenesteydelser, der ikke påvirker gameplay. Imidlertid er dette punkt ikke helt løst, og hele tiden er der nye rygter.

Company for sit produkt bruger Forgelight motor, allerede testet i forretning for PlanetSide 2, samt Landmark spil, EverQuest Næste. Det unikke ved motoren evnen til at skabe effektive overgange fra dag til nat, skiftende vejr og lys fænomener.

for første gang på H1Z1 blev annonceret i april 2014 , Så det blev kendt historie, hvor vi er nedsænket historien forfattere. Spillere ind   i den post- apokalyptisk verden, og er tvunget til at overleve:

  Mir på randen af ​​zombier.

 • Stalkivayas trussel zarazheniya
 • Konkuriruya med spillere i produktion sidste resursov
 • Zanimayas torgovley
 • Obedinyayas i grupper for at utselet
 • Osobennost gameplay – binding til en bestemt spiller karakter serveru

 

 

På øen Povegliya beliggende nær den italienske by Venedig, som ligger inden for selskabet"Kurama Pharmaceuticals", som er ved at udvikle lægemidler mod farlige og dødbringende sygdomme. Men det blev en tradition, at de velmenende forskere nødvendigvis fører til helvede, og dens pionerer er almindelige mennesker.

På et tidspunkt, forsøgene gik ud af kontrol og i stedet for mirakel eliksir opstod virus, der kan trække folk ind i de levende døde zombier –.

Da den frygtelige åbning 15 år er gået, og epidemien er vokset, tjente skala, blev ukontrollabel. Nu arkivere vigtig opgave for menneskeheden er at finde en vaccine mod den virus, udvinding af de resterende knappe ressourcer og effektive våben ikke kun mod zombier, men fra vanvittige bander i deres aggression.

Multiplayer mode giver dig mulighed for at holde kontakt med de spillere, trods alt overlever sammen meget lettere. Gruppe lettere at afvise angrebene, for at holde grænserne for personlig område, at frastøde fjender af jord til nyttige ressourcer for at få mad og tøj.

Spillere vil være i stand til at arrangere en handel, der tilbyder deres rigdom til andre tegn, og at få til gengæld mangler. Du skal også overholde strenge regler hverdagens overlevelse, såsom vand fra søen før brug bør være godt filtreret, og for at beskytte sig mod sygdom, hjælpe personlig hygiejne og vaske tøj.

Naturligvis er der også mulighed for at udvikle strukturen. Brug af viden og færdigheder overlevende byens borgere forsøge at etablere et normalt liv, indrettet det med overkommelige komfort – uhøjtidelig nogle bygge hytter, andre beskedne hytte, men er dygtige håndværkere, der har mestret den teknologi for byggeri og styrkelse af baser og forter.

Subsistence får stadig vanskeligere, og der er vilde dyr kan hjælpe i denne henseende. Men de er ikke kun spil, men også en potentiel trussel mod – angribende spillere, og hvis du er uerfaren eller ubevæbnede, vil tegnet dø nemt.

Hvem bestemmer H1Z1 download, vil blive ejer af en kæmpe sandkasse med verden i den store by og kører åbne rum, der kan studeres uendelige. H1Z1 på pc'en har utrolige potentiale og fascinerende Zombie Apocalypse fans.

Systemkrav minimumskrav:

 • OS: 64 bit; Windows 7
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel i3 Dual-Core med Hyper - Threading
 • Videokarta: nVidia GeForce GTX 275
 • Mesto diskplads: 20 GB
 • Zvukovaya Card: Sound kompatibel med DirectX 10.
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags