HeroesLAND

Alternative navne: HeroesLAND

Hvis der nogensinde er du håbløst betaget "Heroes of Might and Magic", især den tredje del, mens online spil Heroes Land vil gøre det igen. I denne tur-baseret strategi til at dele din figurs fuld nok af rejser og eventyr, kampe med monstre, kæmper med modstandere og turneringer med de bedste krigere. Gæsterne kan forvente det sociale liv i brøker eller klaner, hvor du kan finde ligesindede, for at bevise sig selv en diplomat, for at finde rigtige venner.

Deltag i spillet Heroes Land er ganske simpelt - du skal angive figurens navn og e-mail-adresse, adgangskode og sikkerhedsspørgsmål (hvis pludselig din registrering, Heroes Land kræver ombygning), derefter indtaste bekræftelseskoden og acceptere brugeraftale.

Og sådan et øjeblik - at man Heroes Land online-registrering er aktiveret, men noget gør ikke belastninger ud over? Tjek om du har en opdateret version af Adobe Flashplayer, formentlig årsagen er, at.

Så nu virker det, kan du begynde at skabe en figur, eller rettere de tegn - Heroes Land spil online giver dig mulighed for at oprette og kontrol op til ni tegn af forskellige racer og fraktioner. Den eneste "men" - de er ikke tilladt at interagere. Tja, spørgsmålet om antallet af spørgsmålet - om kvaliteten. Sig for at skabe en unik karakter, du får tilbudt mange muligheder - valg fraktion, klasse, erhverv, og selvfølgelig, oprettelsen af ​​portrættet. Lad os starte med fraktioner, som i en verden af ​​helte jord online liv og konfronterer det faste beløb - De er inddelt i tre og klassisk på krigere og magikere.

Det første løb - repræsentanter for World: riddere, elvere og tryllekunstnere.

Det andet løb - repræsentanter for Darkness: indbyggerne i helvede, necromancers, troldmænd.

Den tredje løb - de tegn indtager en neutral part: swamp indbyggere og barbarer "elementalists".

Dernæst tildele et navn til den valgte karakter og udvikle passende løb portræt. Her måske, vi kan nu spille Heroes Land.

En af de vigtigste værdier i din karakter i denne mytiske og uforudsigelig verden, er det den "oplevelse", som bliver større med hver passerer rundt. Også en mere vigtig funktion for dem, der ønsker at spille spillet online Heroes Jord som en militær strateg - er "karisma". At have det i overflod, kan du få antallet af enheder og danne en hær værdig til deres leder. Af den måde, at købe lejesoldater til at være temmelig indbringende investering af penge, fordi de ikke kan dræbe ham, men kun for en stund for at trække sig ud af spillet.

Heroes Land online spil, som kan være en værdig modstander til at kæmpe en-til-en, og i gruppe kampe eller organiserede turneringer (nysgerrige træk lokale PvP - de kan konkurrere med det samme tvinge fire spillere). Om en mere fredelig strateger Heroes Land spiller en lige så spændende - du kan indsamle ressourcer, bygge slotte, deltage i spil eller økonomi til at blive en rejsende. Unite i gruppen og gå se verden, bekæmpe monstre, drager lair at opsøge og producere unikke artefakter. Bemærk at slutte sig sammen med andre spillere, har du mulighed for at gå videre til at sammenligne og analysere dem og din bedste / problematisk side for at skabe den mest succesfulde tandem.

Endelig bemærker vi, at for at spille spillet online Heroes Land - er mere end bare en hyldest til den elsket af millioner «Might and Magic III», der er hans ånd og hans love, her vil du finde endnu mere eventyrlystne og interessant møder med mytiske skabninger i denne mystiske og fantastiske verden.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags