Heroes Of The Sword

Alternative navne: Heroes Of The Sword

Heroes i Den Sword Online - gratis browser-baseret multiplayer spil med kampe i realtid. Dine modstandere vil leve spillere. I rollen som en kriger, vil du finde dig selv i byen flyvende øer, hvor han vil vise sig i al sin herlighed. Flytning op i spillet kortet, vil du ødelægge fjender på din vej, som med lige lyst til at tørster din død. Udover en bred vifte af gameplay fyldt med opgaver. Quests giver mulighed for at tjene penge til at købe våben og perioder. I denne RPG vil du erobre niveau efter niveau, udforske hver af dem, og med tiden bliver stærkere. Game Heroes of Might giver en mulighed for at blive en sand helt, så gå ikke glip af denne enestående mulighed er!

Interessant, så prøv at spille Heroes i Den Sword kan som gæst. Det vil sige, uden at oprette en konto. Men i dette tilfælde, dine resultater vil ikke blive gemt. Hvis du ønsker at fortsætte den begyndt forretningsmæssige behov Heroes i Den Sword registrering, som jeg må sige er ganske enkel og hurtig. Du skal udfylde et par felter i en særlig form: spillernavn emeyl, password, gentag password, fødselsdato. Men først nødt til at vælge det tegn, du ønsker at kontrollere. Husk på, at registreringen acceptere vilkårene i aftalen. Så det er nyttigt at pre-læse reglerne. Systemkravene kan ikke bekymre sig, fordi projektet ikke er helt fantasifulde i denne sag og for gameplayet skal du bruge den mest almindelige gennemsnitlige computer konfiguration. Overblik forbindelse til World Wide Web. Internet virkelig gøre underværker, og du sidder derhjemme, i stand til at fordybe sig i den spændende atmosfære Rubilovo, genopleve al larmen af ​​følelser, der er i stand til at opleve en ægte kriger.

Heroes i Den Sword Du vil spille med våben. Men i modsætning til lignende browser spil, bullet typer er fraværende. For at hjælpe spilleren kun gives skarpe våben. Nemlig, sværd, økse, hammer, klub, syurikeny. I begyndelsen er du får mulighed for at gennemgå uddannelse for at forstå, hvordan man håndterer våben. Også tilgængelige våben til at bruge magi og artefakter. Og alt dette er at vælge og personliggøre du kan gøre! Besøger en smed, at du køber et magtfuldt våben, og hvis du formået at få til tårnet af magi også her vil du få forskellige magiske artefakter og besværgelser (vind, vand, brand, lynnedslag og døde).

Under gameplay helt pumpet og udvikler sig. En profil er en distribution achievement point på færdigheder fighter. Parametre som agility, beskyttelse, sundhed, magi, styrke og held har tendens til at forbedre.

Ja, Heroes i Den Sword spil - en verden sydende eventyr verden, hvor faren lurer på alle sider . Hvorfor er der kun træfninger mellem beslutsomme modstandere i arenaen. Gør et udvalg af gameplay og tilstedeværelsen af ​​flere tilstande: solo, væg til væg, eller capture the flag. Du kan teste dig selv i hver af dem! Men foruden mindeværdige kampe, Heroes i Den Sword online stand prale af at have en særlig chat, hvor mennesker befinder sig som behagelige ledsagere, så og oprigtige ledsagere. Hver deltager har ret til at skrive chat-beskeder til at udtrykke deres mening om ethvert spørgsmål.

Kære fans af spænding, vil du finde mange interessante ting. De vigtigste ting - helt sikkert gå til målet, følg stien fra novice til den erfarne kriger og få en masse behagelige følelser. Vi kan kun ønske dig held og lykke og en behagelig oplevelse!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags