Hellig-War

Alternative navne: Hellig Krig

Medieval religion og deres loyale fanatikere, korstogene og konfrontationen af ​​hele nationer - er ikke en nem realitet Hellig-War online. Der er intet sted frafald eller fejhed, alt sker i Guds navn og med hans tilladelse ...

Online spil Holy-krig bidrager til udviklingen af ​​browser-baseret rollespil middelalderlige tema. Opnå succes og sejr over fjenden, kan du blot følge den overbevisning af deres religion, som du accepterer, når du registrerer. Udover den globale valg - religiøse status (Knight katolsk-muslimsk saracenerne og hedninge), vil registrering i Hellig-War spil kræver, at du beslutte, hvilken slags verden du ønsker at leve - de inviterede seks. Nå, så meget desto mere prosaisk - at skabe et unikt navn, skal du indtaste adressen på den aktuelle e-mail-konto, acceptere brugeraftale og registrering på denne Hellig-krig er forbi.

Da helten blev valgt automatisk (Hellig-War Online tilmelding er ikke plads til valgfrihed som sådan), giver det en unik og give de enkelte funktioner, du vil ikke lykkes.

Holy-krig online spil, hvor alle tager sted mellem repræsentanter for oppositionen, én race - mellem mennesker. Tilhængere af forskellige religioner (undtagen fanatiske hengivenhed) forskellige individuelle færdigheder og evner, militær ammunition og våben. Efterfølgende få erfaring og tjene guldmønter, kan du købe til din karakter nye rustninger, skjolde, våben og udstyr. Hertil kommer, i butikkerne stadig en masse ting - fra at kæmpe hingste til magiske eliksirer.

Holy-krig spil Online tilbyder en bred vifte af quests til at gå og løse en lang række af spillets problemer. Selvfølgelig er den vigtigste ledemotiv af aktionerne i enhver ridder i bekendtgørelsen er at oprette din egen. I det mindste bør det stræber efter. Måske vil din ordre ikke umiddelbart mægtige og herlige, men have tålmodighed. Spil Holy-krig har brug etaper, kiggede ind i fjender, løse umiddelbare problemer, deres coaching færdigheder. Med hensyn til sidstnævnte punkt, er det godt at træne på deres eget område, således at minedrift ressourcer og vende sin ydmyge bolig i et majestætisk slot værdig leder af ordren.

For at udvinde ressourcer behøver ikke at gøre noget særligt, bare aktivt at spille spillet online Holy-krig. Måske for nogle spillere røveri og overfald - ud af de almindelige metoder, men her de er lovlige. På grænsefladen har særlige funktioner -. "Attack" "angriber", "skat", Spil spillet Holy-War online er praktisk for det faktum, at du kan vælge det niveau af modstanderen - dette vil give dig en liste over kandidater, der kan angribes. Derudover er der en frist og vil være i stand til at identificere angreb.

Men ikke nødvendigvis tjene røverier - gå på arbejde eller blive en lejesoldat servering på kontraktlige kampe. Fås til spillere indsatser spil og væddemål.

Og hvor er det sted, religion, spørger du? I kampene PvP - vi svare! Når arrangeret kamp - ordren imod ordren, så det er, hvor varm kamp, ​​engagement og forsvare deres ideologi. Anfald format dueller på samlede ordre bestemmes vinderen.

Det skal bemærkes, at den Hellige-War spille på første synes nudnovato steder, muligvis på grund af det faktum, at før spilleren ikke er udfordringer, og der er ingen plads story quests. Men der er noget andet, der bærer ikke mindre - og den unikke ånd af middelalderlig ridderlighed, mulighed for at udtrykke sig i forskellige forklædninger (fra kriger til prædikant), og, selvfølgelig, masser at kæmpe for den fælles sag.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags