Heroes of Might og Magic 3

Alternative navne: Heroes of Might og Magic 3

Heroes of Might and Magic 3 - computer tur baseret spil med rollespil elementer. Dette spil er en kult fantasy strategi. Offentliggjort som den tredje del af en serie af spil Heroes of Might and Magic, i 2000. Her vil du føle dig selv en rigtig helt, sætte denne indsats og bruge færdigheder. Også for at hjælpe dig, vil alle former for spil muligheder for at forbedre forskellige karakteristika. At spille Heroes III blev designet til at supplere en fortsættelse af historien. Hvis du er en fan af denne serie af spil, vil du se ændringer i spillet Heroes III.

Hvad ville du spiller spillet HoMM3 i princippet enhver computer spil, skal du downloade Heroes of Might and Magic 3 på sitet. Men før det, vi råde dig til at stifte bekendtskab med spillet, gennemse fremhævede i Internet videoer om revisionen af ​​spillet, og færdig med at læse denne anmeldelse.

Tredje Heroes gameplay ligner de to første dele af spillet. Du spille flere figurer, helte - hærførere forskellige mytiske skabninger. Game Heroes 3 er en to-dimensionel spilverden, eller snarere strategiske kort.

Du kan spille et spil af to komponenter: en strategisk - vandrer på de vigtigste kort i spillet, for at fange objekter taktisk - testet på et andet kort fjendtlighederne. Det er, selv hvis du ankommer på det strategiske kort og derefter på din vej fjender, som kommer ind i kampen du automatisk bragt på slaget på det taktiske kort. Hun har noget i fælles områder, hvor du mødte.

I Heroes 3 du koncentrere sig om udviklingen af ​​hans karakter. Du kan opnå forbedringer på mange måder: gennem sejre i kampe, hvor opdagelsen af ​​ressourcer eller artefakter. Det vigtigste for dig er en by med bygninger. Byerne har du ingen mulighed for at ændre, men du kan oprette nye strukturer.

Også i spillet Heroes of Might and Magic 3 er vigtig for udvinding af ressourcer. Inden for hver by kun en af ​​de typer af ressourcer kan producere: guld, tømmer, malm, kviksølv, svovl, krystaller og ædelstene.

In-Game Heroes of Might and Magic III Du har en mange typer af våben. Men den vigtigste magi. Der er alle mulige grupper af besværgelser, men med hver deres egenskaber: stave - velsignelse, forbandelse, angreb og support. På grundlag af de fire skoler af magi, der afsættes til de elementer - vand, ild, luft og jord.

I Heroes 3 vil du spille deres individuelle egenskaber matcher bestemte speciale:

• i væsentlig grad;

• Ifølge færdigheder

• Ved magi;

• ressourcer Bringer;

• Snigskytter;

• Magicians;

• Hastighed

• Fire Magic.

Væsentlige - en giver hastigheden væsen.

Ifølge færdigheder - gentage en af ​​de sekundære færdigheder.

Ved besværgelser - med øget magt i stavefiler stiger.

Bringer af ressourcer - hver dag bringer yderligere ressourcer.

Snipers - kun Gelu.

Magicians - kun for helten Drage.

Speed ​​- kun Sir Mullen.

Fire Magic - for heltinden i Hadrian.

I almindelighed, er spillet Heroes 3 har lidt ændringer i tidsplanen. Det er blevet meget bedre.

Så skynd dig i at downloade Heroes 3. Vellykket du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags