Hvordan man overlever 2

Alternative navne: Hvordan man overlever 2, hvordan man overlever 2

Game Hvordan Survive 2 anbefales til overlevelse.

I et tidligt adgangsspil frigivet Hvordan man overlever 2 i genren af ​​eventyrrollespil. Fans af zombieapokalypse Sådan overlever du 2 kan downloades fra 29. 10. 2015 på platforme:

 • PlayStation 3 og 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Hvorfor trækker folk på rædsel? Måske mangler de briller og spændinger i livet, så de leder efter en måde at opstemme følelser ved hjælp af computerspil. Selv biografen kan ikke sammenlignes med spilprodukter, fordi det efterlader publikum rollen som en ukompliceret observatør, mens i legetøjspladerne en person er i stand til at påvirke situationen, forbedre sin karakter og springe ind i farlige eventyr for at nå målet.

Overlev blandt zombierne.

Mange mennesker er bekendt med baggrunden for den første del af det sjove, og nu kan du downloade Hvordan man overlever 2. Situationen med zombievirus på Los Riskosn efter nogle få år har ikke kun forbedret sig, men fik fart. Hvis først videnskabsfolk troede, at de hurtigt ville klare vira, hvis de blev isoleret, men nu er det klart, at en global pandemi er begyndt.

Nogen forsøger at overleve alene, andre samles i grupper. De, der er smittet med en forfærdelig infektion, bliver større, og det bliver stadig vanskeligere at overleve hver dag i en forfaldne, forfaldne verden, men man ønsker at bygge mindst et fjernt udseende af stabilitet og velvære. Det vigtigste er ikke at miste håbet, og måske en dag kommer dagen, når det bliver muligt at finde en formel, der dræber en zombievirus.

Du skal gå til Louisiana, men du kan kun håbe på dig selv. I denne helvede skal du være forfærdelig heldig, klog og smart til at finde et sikkert sted at opbygge en lejr. Glem skolens spejder. Skole for drenge-naturalister er ikke egnet til mænd, der forsøger at arrangere et mere eller mindre behageligt liv, ikke kun for sig selv, men også forsøger at beskytte venner.

Løg for mad, vand og ly, og kommunikerer også med forskellige mennesker, forsøger at forstå deres motiver og ambitioner. Ikke alle levende vil være venner, fordi plyndring og banditry altid blomstrede, og nu har de fået "lovlig" status. Hvad vil et møde med en karismatisk fremmed lovende støtte og hjælpe med at bringe? Skal jeg stole på ham? Vi må prøve, for han er absolut bedre end zombier.

spil funktioner.

Hvordan du overlever 2 på pc'en, kan du udvide din base og tiltrække op til 16 personer til den, og med fire kan du samtidig udføre visse handlinger. Under passagen på bestemte tidspunkter kan du zoome ind eller flytte væk for bedre at se resultatet.

Eken karakter gør sit bidrag til lejrenes udvikling ved at udføre opgaver, styrke bygninger, få forsyninger, lave værktøjer, våben og rustning. Du kan selv oprette helte, og derefter træne dem, tilpasse dem til forholdene i et vanskeligt liv. Kort oprettes tilfældigt, og tegnene udforsker de nyligt opdagede områder, helt op til slumserne i New Orleans.

Pick up elementer, der kan være nyttige for at styrke lejren og hæve niveauet af helten. Du er nødt til at bygge fælder, bygge og styrke barrikader, masterfærdigheder i workshops, komplette quests og deltage i razziaer, og at ændre tider på dagen med vejrforholdene vil tilføje en mere realistisk effekt.

. Gør alt for at forbedre dit liv i en pandemisk indstilling. Vær klar til at angribe zombierne til enhver tid, dække hinandens ryggen, og så forbliver du intakt.

System Minimumskrav

 • ОС: 64bit / Windows 7
 • Memory: 4 GB OZU
 • Processor: Intel i3 3GHz
 • Videos: DirectX 11 compatible
 • diskplads: 8 Gb
 • Sound kort: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags