HullyWood

Alternative navne: Holywood

Nlayn spil HullyWood - gratis browser baseret rollespil, parodierede den virkelige Hollywood. Dette er en enestående mulighed for at opleve stjernernes liv med alle dets spændende perspektiver og faldgruber. HullyWood online er en ø, hvor værterne en overstadig, klatøjet i nogle situationer, men generelt en kølig biograf. Her koger handler aktiviteter og HullyWood registrering kan gøre dig et medlem. Med de nødvendige systemkrav og forbindelse til internettet sikkert deltage i denne virtuelle verden, fuld af humor. For at spille spil online HullyWood behov:

1) Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Hukommelse 128 MB

4) Grafikkort kompatibelt med DirectX

Register HullyWood - en hurtig og nem proces, der udfylder tilmeldingsskemaet og vælg udseendet af spillet karakter. Ikke brug for at downloade og installere spillet klienten. Deltag i spillet HullyWood som følger:

- Indført figurens navn (log ind)

- Gennemtænkt og skrevet adgangskode

- Password bekræftes af gentagen indgift

- Indtastet din e-mailadresse

- Sæt et flueben at du accepterer vilkårene i dette projekt

Velkommen til en sjov online spil HullyWood! Gå den vej fra det enkle til det øverste statistiker herlighed. Lad være en Mega Star er ikke så simpelt, men i virkeligheden real! I denne verden fuld af bedrag, had, misundelse og pengenes magt er netop hele afhænger af dig. Det er ikke nødvendigt for at spilde dine nerver. Hårdt arbejde, selvfølgelig, ikke er blevet annulleret, men undertiden succes i spillet afhænger af manifestation kyndige. Slå dine modstandere kan bruge hurtig reaktion på situationen. Og lad dermed dine handlinger vil ikke altid fair, men effektiv. Lige samvittighedsfuld huske meget lange manuskripter til ingenting bly. Nogle gange kan det være meget mere effektiv end en uventet slag, som de siger under bæltestedet. Så du skal ikke være alt for hypokonder, huske, at dine fjender er til tider også vil ikke spare dig. Men trods det faktum, at der fra tid til anden nødt til at tage drastiske foranstaltninger HullyWood online spil tilbyder et udvalg af hvordan en helhed vil være karakteren af ​​din karakter. På en forladt ø til stede:

- Superheroes

- Superskurk

Hearted og respektable Superheroes vil ikke efterlade nogen i stikken. Uanset om det er en klagende mjavede killing i et træ eller en svag gammel dame, der passerer gennem en farlig korsvej - Superheroes alle haste til undsætning.

Superskurk komme til præcis det modsatte. Irritere alle, andre skabe alle mulige problemer og ubehag at gå videre med gennemførelsen af ​​planen, på trods af de indignerede råb af andre - det er grundlaget for deres verdenssyn.

Men der er en anden kategori af spil tegn, som bliver en trussel såvel superhelte og superskurke. Spændt stemning på øen forværres af uventet angreb hære kinomonstrov der administrerer Supervrag Cthulhu. Disse modbydelige skabninger ingen forskel, hvem ødelægge. Derfor, på trods af den konstante opposition til hinanden, superhelte og superskurke har på kritiske tidspunkter for at kombinere deres indsats.

Dybest set HullyWood online spil - det klassisk turbaseret kampsystem. Du bliver nødt til at vælge en position for slagtilfælde, og resultatet af slaget afhænger af graden af ​​karakter udvikling og elementær held. Og, selvom det tager en stor indsats, dit tidsfordriv er ikke begrænset til en konstant kamp. Start HullyWood spille, vil du finde en række forskellige klasser. Bliver nødt til at shoppe på boulevarden butikker, gider at socialt nyttigt arbejde (f.eks deponeringsanlæg, dekorationer), afholdt auditions i filmproduktionsselskab, deltage handler klasser og mere. Uanset hvad du gør, se ud for bevarelsen af ​​selvvirkende. Også tage sig af en scene prop, der hjælper med at forbedre gaming potentiale. Vis din personlighed, og derefter placere i solen du har opgivet. Det er muligt, at meget snart din indsats vil blive en succes. Tænk på, hvor dejligt det er at modtage en prestigefyldt pris eller indstille din egen stjerne på Alley stjerner. Over tid, kan du endda få sit eget produktionsselskab. Alt dette er meget fristende, men spille HullyWood, behøver ikke miste årvågenhed. Værste konkurrenter og stræber efter at gøre noget grimt til dig. Så kan de bevise, at du ikke bare en anstændig spiller, og det bedste af det bedste! Online spil HullyWood ikke bare hjælper dig med at føle sig som en stjerne, men for at få maksimal nydelse fra den lyse begivenhedsrige liv. Set, påklædningsværelse, luksus saloner, skarer af fans, ubalancerede komiske instruktører og producenter er allestedsnærværende! Alle disse attributter skuespillerens liv vil gøre dig glemme, hvad en boring!

Spil spillet online vil du HullyWood niveauerne. Derudover er der underniveauer. Begyndere i spillet ikke er i fare. Til det tredje niveau kan sikkert sidestilles, intet at bekymre sig. Men så din immunitet slutter. Øg niveau af popularitet points du optjener, sker fordelingen af ​​hvilket i omklædningsrummet. Og lad hvert nyt niveau i spillet bliver sværere, men mener, at lokkende muligheder, du er det værd. Så helt sikkert følge med! Overbevis dig selv, at jo længere du går, jo mere interessant spil!

Da de rejste spørgsmål vil hjælpe med til at forstå henvisningen information. Oprindeligt spores tegneserier og smukt design til din smag. I denne elegante spil har ingen analoger. Bedøm det selv fordele. Skynd dig denne dragende ø under den brændende tropiske sol, og snart indse, at du ikke ønsker at forlade det. Tålmodighed du gaming spænding og held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags