Hunter Blade

Alternative navne: Blade Hunter

Hunter Blade Online - er et multiplayer online rollespil spil. Du vil finde dig selv i en verden, der er fuld af fare, vil blive en af ​​de jægere, og vil kæmpe mod monstre.

Play Game Hunter BladeVy spørge, om din computer opfylder minimumskravene til systemet, så

Operativsystem - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + eller Pentium ® 4 af marts. 0. GHz

Hard Drive - 4GB.

Video Card - ATI X1300 eller NVIDIA 6600.

DirectX-version - DirectX 9.

High speed-forbindelse til internettet.

Hunter Blade du kan spille gratis på den officielle hjemmeside.

I Hunter Blade registrering er ganske enkel og tager ikke lang tid, for det skal du bruge:

1. Besøg den officielle hjemmeside for spillet.

2. På sitet, skal du klikke på "Syng dig».

3. Indtast dit brugernavn for spillet.

4.. Indtast din e-mail.

5.. Indtast din egen adgangskode.

6. Indtast din fødselsdato.

7. Indtast koden.

8. Sæt kryds i den relevante rubrik på aftalerne med spillets regler.

9.. Klik for at oprette en konto «Opret konto».

Hele spillet Hunter Blade er bygget på princippet om jagt i oldtiden. Du vil ikke kun jage dyr, der nu er uddøde, men de monstre, der har et andet billede. Jagt selv vil blive afholdt forskellige steder: i troperne, skove, jungler og endda gletsjere. Du er på din vej kan opfylde både dinosaurer og drager, så vær klar til at opfylde eventuelle tidligere indbyggere af Jorden.

Efter indtastning af spillet, kan du vælge en en af ​​den foreslåede standard figurer, samt enhver form for våben. Du kan også vælge din karakter noget tøj, fra latin, slutter hverdagstøj. Vær forberedt på det faktum, at din jagt også kan forstyrre vejrforhold, kan være kraftige snefald, der kan reducere din synlighed.

Hunter Blade er designet i stil med 3D, så grafikken og hele spillet som helhed vil ikke forlade dig ligeglade, og alle ser meget realistiske landskaber.

Hunter Blade har sit eget chatrum og forum, som du vil være i stand til ikke blot at kommunikere, men også for at finde svar på spørgsmål, du måtte have i løbet af spillet.

Level dit liv og din modstander er altid vises på skærmen, fylde levestandarden du kan til enhver tid og vil altid være i stand til at vide, hvornår de skal stoppe kampen, men være forberedt på det faktum, at ikke alle dyr er klar til straks at forlade slagmarken, drager vil angribe dig, indtil sidste øjeblik.

Hunter Blade du kan spille både alene og med venner, oprette dine universelle kommandoer og kæmpe mod monstre højere niveau.

Hunter Blade er egnet for folk af forskellig alder kategori, kan du afspille hele familien og skabe en klan af gamle jægere, samt at hjælpe med jagten kan du hjælpe nogle tamme dyr.

Hvis du elsker eventyr og ønsker at prøve dig selv i rollen som jæger, så skal du ikke spilde tid, oprette din figur og spille Hunter Blade.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags