Ice Age Online

Alternative navne: Ice Age Online

Ice Age spil - en gratis browser-baseret design firma Bigpoint udviklet af eponyme populære tegneserie. Action casual spil udfolde sig i velkendte omgivelser og hvirvler i en hvirvelvind eventyr kan du med dine yndlings tegneserie helte. Ice Age Online vil tage dig ind i de kolde æra beboede store mammutter og andre dyr, som i moderne tid, og der er ingen spor. Blandt Manny, Diego, Sid og Scrat Du vil gøre en uforglemmelig rejse vil passere mange tests og arrangere deres liv i kølig miljø. Prøv om den rolle, sjove dovenskab, og på trods af de barske forhold, have det sjovt i istiden Online til herlighed!

Sørg for, at computeren opfylder minimumkravene til systemet, og du kan roligt begynde at spille spillet Ice Age. Bemærk tilstedeværelsen af ​​følgende parametre:

  • OS Windows XP ( SP 3) / [_12_ ] Windows Vista ( SP 1) / Windows 7 [ _36_]
  • Processor Intel Dual Core 2 GHz / AMD 2. 8 GHz
  • 256 grafikkort med Shader 3.. 0
  • Kompatibel lydkort DirectX 9.. 0 c
  • RAM 1 Gb
  • Harddisk 2GB

Også for at få adgang til spillet kræver registrering istid. Ved at oprette en konto, skal du indberette oplysninger, såsom brugernavn, password, e-mail-adresse og fødselsdato. Kontroller også i spillet Ice Age kræver, at du sætte et kryds i bekræftelse af accept af vilkår og betingelser og Privacy Policy, pre-læse dem. Plus i det faktum, at her for at abonnere på interessante nyheder. Du ønsker at blive informeret om alle nyheder! Jo mere, at udviklerne ikke stoppe arbejdet på projektet.

Ice Age spil at spille online - så gå igennem alt det før kunne kun se som en udenforstående iagttager. Gribe ind i plottet og kontrollere ting som ikke kun for børn, der elsker tegnefilm, men også den ældre generation, der elsker at tilbringe tid i fritiden. Hvorfor kede sig, når du kan afhente mus og flyve gennem luften i en mudder boble play snebolde eller arrangere destillation Diego. Virtuelle verden i stigende grad indfanger det omfang, som du videre gennem niveauerne. Restless kammerater vil ikke tillade dig at sidde stille på stedet. Ja, og hvad kan være sammenkomster, hvis så meget, der skal gøres?

Vi er nødt til at bygge en lejr med faciliteter for udsatte dyr, der er truet af ødelæggelse fra den nådesløse kulde. Wanderers husly og give dem mad. Gensidig - en fantastisk måde at få nye venner og blive en sand helt. Du vil føle dig komfortabel nok at vide, at trofaste følgesvende hjælpe i vanskelige tider. Venskab - en rigtig kunst, og online spil Ice Age, ikke kun vil vise dig dette, men holde det og lære en uvurderlig skat. Glem ikke at besøge deres venner, give gaver fra hjertet - og meget hurtigt være i stand til at føle, hvordan behagelig respons fagter.

Ice Age spille online du ikke kun på steder, der har formået at fange, mens du ser en række spændende blockbuster. Scener fra den nye "Ice Age 4: Continental Drift" - er en anden overraskelse spil. Perky platformspil tager dig gennem de sneklædte vidder og stejle isglatte veje. Og ved hvert skridt vil forvente fantastiske følelser! Må ikke holde tilbage et godt grin! Denne dråbe vanvittigt spil win selv den mest tvær!

Bliv aktivt medlem, og nyd de sjove funktioner i spillet. Enkel grænseflade, der spænder over passagen af ​​gameplay, farverig grafik og en masse sjov til at kommunikere med nyfundne venner - alt dette og meget mere vil være tilgængelige for dig helt gratis, du kun besøge webstedet for spillet. Må ikke slentre, du se frem til!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags