IcedLand

Alternative navne: Icedland

Icedland online - gratis brayzernaya fantastisk spil, der kombinerer klassisk og økonomisk strategi. Dette rollespil spil i tekst-format. Text-formatet betyder ingen aktive grafik moduler. Icedland online spil er en iskold verden efter Apocalypse. Tilmeld Icedland tager dig til 2091. Svær tid, hvor mennesker, der kom ud af kryogene søvn, forsøger at overleve. Oprettelse byboere barske jord ufattelige indsats tjene deres ressourcer, der er nødvendige subsistensmidler. Icedland du kan spille med næsten enhver computer. Vigtigst tilstedeværelsen af ​​sådanne systemkrav:

1) Operativsystem Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Hukommelse 128 MB,

4) Kompatibel med DirectX videoadaptor;

5) Internetforbindelse.

Download filer behøver ikke at spille. Deltag i spillet Icedland sker i følgende rækkefølge:

- Indført brugernavn - navnet på spillet

- Troede ud kodeord

- E-mail

- Rewritten kode

Så før du får et vindue, hvor Icedland online tilmelding beder personoplysninger:

- Fødselsdato

- Bopæl

- Floor

- ICQ

- Telefonnummer

Efter at have afsluttet denne proces, får du en GPS-navigator og en kniv. Det er på tide at vågne fra kryogene søvn, der varede et halvt århundrede, og den overvældende følelse af ubehag fra midlertidig desorientering, forsøge at tilpasse sig livet i den fremtidige verden. Først skal du nødt til at tage sig af kilden til at tjene penge. Icedland online spil har sin egen valuta - Ilex. Arranger på at tjene en af ​​de virksomheder, eller i studiet, efter at lære om udbuddet af job. For at undgå ubehagelige overraskelser, i hvert fald skal sørge for at du har valgt rentabiliteten af ​​virksomheden.

Spil spillet online Icedland brug pumpe karakter. Pas på at forbedre disse egenskaber:

- Sundhed

- Kraft

- Intelligence

- Nøjagtighed

- Agility

- Art

- Stabilitet

Læring

- Evne

Sundhed, styrke, intelligens, nøjagtighed, agility - de parametre, som øger dit spil bliver bedre. Jo højere grad af udviklingen af ​​disse kampevner, jo lettere Icedland spille uden frygt, hvilket ikke er stærk nok til at overleve i en grusom verden. Ekspertise, stabilitets-og indlæringsevne i relation til økonomiske og dygtighed parametre er ansvarlige for kampen.

Online spil Icedland har et veludviklet system for PvP. Igangværende konflikter mellem indbyggerne i det land ofte føre til kæmpende træfninger. Ud over fra tid til anden er nødt til at forsvare sig mod angreb mutanter og affine. Mutanter - svarende til dyr, der podet med menneskelige gener. De blev anvendt i udviklingen af ​​vaccination DPA. Ong er udstødte af samfundet, og pludselig dukke op, som det kan vises fra himlen. I virkeligheden er det fuldgyldige beboere Icedland, som liking askese. Kom op én gang på vej afsondret eksistens, at vende tilbage til et civiliseret liv, de ikke længere har mulighed for.

Du vil være i stand til at deltage i disse typer af kamp: nærkamp, ​​shot, hastigt, uden at tænke. Fås også er enkelt og gruppe kampe, op til virksomhedernes krige.

Sortiment af elementer, der er nødvendige for at spille Icedland mangfoldigt nok. Alt er opdelt efter kategori:

1) Cold Steel

2) Skydevåben

3) Tilbehør til våben

4) Armor

5) Shoes

6) Transport

7) Kits og stimulanser

8) Granater

9) Gaver

10) Elektronik

11) Kunst og indskrevet

12) Dele og Junk

Alle ting har deres særlige formål. Blankvåben der kun bruges i nærkamp, ​​men temmelig billigt. Typer af skydevåben har deres fordele og ulemper. Tilbehør til våben er laser og optiske seværdigheder, granatkastere. Rustninger bruges til at beskytte. Du skaber det selv. Sko bruges i kamp. Transport i spillet har både luft og jord. Førstehjælpsudstyr vil bidrage til at genoprette sundhed efter kampen, og stimulanser anvendes direkte til fremstilling af slaget skader. Kunst og samle sig selv registreret ved at gøre ordrer i deres respektive mapper. Junk i handy, når du opretter poster. Og elementerne til gengæld nødt til at ændre indstillingerne af nogle punkter. Ved hjælp af gaver kan du deltage til dem, der kan du lide.

I kampene, der kræves for at udføre jobbet søgen. Og for at gøre rejsen ved hjælp af spillet kort, byen og er beskre Freeland. Tag dig tid til at udforske de iskolde vidder af jord. Tro mig, det vil så være i stand til at føle sig i denne verden komfortabel og sikker!

Spil spillet online, vil Icedland niveauerne. Med hvert nyt niveau Icedland åbner store perspektiver for alle spillere. Mange niveauer i spillet (omkring hundrede), så før du næsten ubegrænsede muligheder for udvikling. Følg både kamp og økonomisk niveau. Udvid gradvist opdage dybe essensen af ​​den oprindelige idé af spillet. Overblik tro på din succes og sørge for at være i stand til at opnå et højt niveau!

Dyk ned i den unikke atmosfære i spillet og blive skaberen af ​​en ny vidunderlig fremtid! Vær tålmodig og du sikkert er heldig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags