Ikariam

Alternative navne: Ikariam

Brændende klare sol, hvide sandstrand og den blide lyd af brændingen ... Et eller andet sted i Middelhavet, på en lille ø, der er civilisation. Under din verden vil kende denne tid af velstand og opdagelse! Denne Ikariam online!

Hvis du ønsker at være den, der vil forvandle denne lille ø i den mægtige magt og begynde at spille online spil Ikariam, er du nødt til at passere registrering uhøjtidelig. Deltag i spillet Ikariam er som følger: den officielle hjemmeside for det spil du klikke på grafen og du udfylder Ikariam Registrering i en udpeget område brugernavn, e-mail, password og vælge en verden, hvor du spiller.

Ikariam Efter registrering vil du modtage en lille jordstykke, som gradvist skal blive til et udviklet land.

På øerne i Middelhavet, er der fem typer af ressourcer: marmor, krystal, svovl, byggeri og vin. Især i Ikariam online du har brug byggematerialer til byggegrunde. Så ved alle midler til at udvide produktionen af ​​denne ressource og sender arbejdere på sit bytte.

Efter ekstraktion af alle nødvendige ressourcer til at fortsætte, skal du gå videre til den mest interessante fase af spillet. Spil online spil Ikariam meget interessant for dem, der gerne engagere sig i udviklingen og udbygningen af ​​byerne. Fra Akademiet vil du gøre forskning, vil du træne dine kaserner, og så snart en kommerciel havn og skibe bygge vil være i stand til at engagere sig i handels-ressourcer med andre spillere.

For at beskytte din by fra angreb af fjendens hær på det, du har brug for at vedlægge det af en høj mur. I kasernen tilgængelige krigere slyngekastere, som kan lejes for at beskytte byen. Så snart anliggender af byen forbedres, og lageret er fyldt med ressourcer, hyppigere angreb naboer kritikere. I dette tilfælde er det fortsat muligt at styrke væggen og ansætte en kaserne, sende det til at forsvare forliget.

Efter nogen tid, vil slaget være tilgængelig på det åbne hav. Her, i tilfælde af nederlag, vil du ikke miste byen, og kun nogle værdifulde ressourcer.

Ikariam - online spil, hvor der for hver nyheder og ændringer, som ikke kan holde op. Derfor vil siden du altid være fire rådgivere, der vil holde dig ajour med vigtige seneste begivenheder. Ved ankomsten af ​​nye nyheder rådgivere signaleres med skarpt lys.

Online spil Ikariam er fuld af forskellige funktioner, der hjælper dig med at udvikle dit imperium. Dine videnskabsfolk vil gøre mange opdagelser inden for videnskab. De vil opfinde komplekse militært udstyr, opdage nye teknologier og våben.

Spillet er gratis, men det er der betalte tjenester, såsom køb af Ambrosia, som du kan købe en Premium konto Ikariam PLUS. Køb denne konto vil give dig større kontrol over byen og revision. Stadig bruge ambrosia syv dage kan du øge med 20% ressource udvinding.

Jo mere du udvikler din landsby, jo mere antallet af mennesker i det. Dette vil igen give dig mulighed for at øge antallet af arbejdstagere og forskere. At befolkningen er fortsat med at stige, og videre, vil du nødt til at overvåge niveauet af lykke af de mennesker i rådhuset. For at opretholde dette niveau kan du nødt til at bygge steder, hvor folk kan opfylde deres behov.

For nemheds skyld kan du ændre spillets gennemgang - til rådighed for dig et bykort af øen og rundt omkring i verden.

Afspil Ikariam være komfortable casual gamere, fordi livet i bylder og uden din konstante tilstedeværelse. Så din fortsatte deltagelse i spillet er ikke en nødvendighed - arbejde i landsbyer hele tiden vil fortsætte.

Online spil Ikariam hilser den fælles spil. Du kan samarbejde med andre aktører, afsluttende alliancer og oprettelse alliancer. Et sådant samarbejde er til gavn for begge parter: du kan etablere handel, raiding allierede til fjender og kolonisere hele øen. Men pas på: hver spion mission kan blive udsat for, og fjenden side for at finde ud af, hvem hyrede spion.

Spillet Ikariam værd at spille! Nu idéen om at udvikle deres eget imperium er meget populær. Hertil kommer, disse udgifter tid afslappende!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags