Empire Online

Alternative navne: Empire Online

Empire Online fra landsbyen til staten.

Strategibegrebet betyder et gennemtænkt handlingssystem for at nå et globalt mål ved hjælp af tilgængelige ressourcer. Online Empire browser-spil er tilgængeligt for millioner af spillere online. Et særpræg ved dette projekt er, at alle handlinger finder sted i realtid, og der er mere end 30 millioner brugere i projektet.

Begyndt at spille Imperia Online, brugeren gennemgår en enkel registrering, hvis form kun består af tre felter - navn, adgangskode og e-mail-adresse. Efter denne minutprocedure overføres spilleren i tide til middelalderen, modtager en grund med flere huse. Træningen slutter hurtigt nok, og brugeren har intet andet valg end at tænke over og opbygge en vellykket strategi for at gøre en lille landsby til et stort og enormt stærkt imperium. Ressourcerne til at opbygge en stærk kraft i projektet er kun fire genstande af guld, sten, træ og jern. Brug af sindet og de tilgængelige ressourcer, spilleren har en lang vej at gå.

At udvikle og dominere.

Ways at udvikle deres eget imperium i spillet er forskellige, spillerne bestemmer selv deres succesrige scenario, men hvis du ikke udvikler alle retninger på samme tid, vil en bias i den ene eller den anden retning bestemt påvirke borgernes livskvalitet. Opgaverne i projektet er struktureret på en sådan måde, at der opretholdes et mellemgrund.

Game Empire Online giver mulighed for at udvikle fire aktivitetsområder på én gang:

  • Militær politik Oprettelsen af u200bu200ben magtfuld hær er mulig under opførelsen af u200bu200bspecielle bygninger, udviklingen af u200bu200ben videnskabelig base til undersøgelse af nye våbentyper. En stærk hær giver spilleren mulighed for at udvide territoriet, slutte sig til provinserne til hovedstaden i staten og danne kolonier;
  • Økonomisk vækst opnås gennem udvinding af ressourcer og tilgængeligheden af u200bu200bindustrier. Jo flere borgere i et virtuelt land, jo mere arbejde og flere muligheder for skatteopkrævning. En anden type indkomst er handel. Du kan handle med andre spillere.
  • Diplomati og allierede naboer og venner i spillet er ikke kun nødvendigt for at skabe handelsbånd og ruter, men også for militære alliancer. Ved at tilslutte sig en eksisterende union eller oprette en, vil spilleren, selv om han bidrager med midler til den fælles skattekasse, modtage teknologi, militær støtte fra venner eller bare låne penge.
  • Kulturudvikling er nødt til at bygge smukke byer med kulturelle seværdigheder, dette indikerer en stærk økonomi. En spiller må ikke nødvendigvis udvide sit territorium med militære midler; andre projektdeltagere vil måske være med i et stærkt imperium uden at kæmpe.

Empire Online Great People har en anden funktion, der er dynastier af herskere i det, der kan akkumulere deres egen erfaring. Hver kejser har sine egne evner og styrker på ethvert område. Det er bemærkelsesværdigt, at disse figurer lever et rigtigt liv, de er født, vokser op, ældes og dør. Hver stor mand har et talent for noget, for eksempel kan han øge antallet af tropper.

I projektet Empire Online kan du spille en ubestemt tid, spillet kører i et afslappet tempo, men brugeren bliver ikke træt af lange forventninger, da mens den ene opgave udføres, kan du sikkert udføre den anden. Spillere i projektet har mulighed for at kommunikere med hinanden, diskutere fælles strategier, planer og udviklingsstier.

Der skal være særlig opmærksomhed på grafik og lyd. Fremragende tegnet billeder og harmonisk lyddesign glæder selv de mest krævende afspillere.

Unik påskebegivenhed i Empire Online (varer 10-21. 04. 2020)

påske er en af u200bu200bde mest berømte og respekterede helligdage i kalenderen. Og derfor tager vi det meget alvorligt hvert år. Dette år er selvfølgelig ikke anderledes. Det eneste spørgsmål, du skal stille i påsken, er: hvor mange æg kan du bære med en hånd? Hvad vil du gøre med den anden hånd? Nå, svaret på det andet spørgsmål er indlysende - du samler æg! Faktisk betyder antallet af æg ikke meget, fordi du kan bære så meget du kan! Det er hele pointen med Egg Hunt-begivenheden, der vil blive lanceret igen for at fejre påske! Det begynder den 10. april og slutter den 21. april.

For dem af jer, der først prøver ægjagten, er reglerne enkle:

  • I nogle neutrale byer vil æg blive skjult;
  • Hver spiller kan sende spioner til enhver neutral by, og han vil have mulighed for at beordre sine spioner til at se efter æg;
  • Samlede æg kan bruges til at købe varer og boosters i spillet;
  • Hver gang en spiller finder et æg, har han en chance for at være SPECIAL;
  • Volumener, Talismans, æsker, planer, støvler og mange andre værdigenstande venter på at blive købt til hårdt fortjente æg;

Så vi overbeviste dig om at gå til Imperia Online til påske?

Vi håber virkelig det!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags