Imperion

Alternative navne: Imperion

Spil Imperion er et nyt massivt multiplayer online browser-baseret strategi, som henviser til den genre af sci-fi. Rummet vil være under din kontrol, hvis du spiller spillet Imperion! Tag med på en mystisk flade af ubegrænsede plads til undertrykkelsen af ​​nye planeter. Imperion spil tilbyder en af ​​de tre løb, som du begynder stien til opførelsen af ​​deres plads imperium. Imperion play er så rart, fordi strategien har stor grafik og fantastisk gameplay.

Før spille Imperion, at din computer opfylder systemkravene krav såsom: frekvens processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Video Card - 128MB.

Imperion registrering ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På de vigtigste side, vælg punktet "Spil gratis»;

2. Giv et navn til din karakter,

3. Indtast en sikker adgangskode og bekræfte den,

4.. Indtast e-mail-adresse

5.. Vælg "register".

Imperion spil er en sci-fi-strategi. Du vil kæmpe for udvidelse af sin intergalaktiske imperium og dominans i universet. I Imperion online vil du nødt til at bruge strategi evner til at bryde modstanden fra de andre spillere og rum kontrol. Imperion spil giver dig med planeten og første levering af 3 ressourcer - krystaller, metaller, tritium (for the Titans) eller deuterium (andre racer), byggesektoren og mindre kapacitet kraftværk. Du er inviteret til at arbejde ud på uddannelses-quests Imperion online. I fremtiden vil du være i stand til at øge produktionen af ​​energi og råvarer, proces, asteroider og kometer, konstruere forskellige bygninger, for at skabe plads flåde til at kæmpe med modstandere, kolonisere planeter vildt Imperion. Imperion spil tilbyder at spille for et af løbene: The Titans, Terran og Xena. Xena - er krigerisk, fjendtlig race af Titans. I udviklingen er baseret på genetisk forskning, og vinde er ikke snu eller teknologi, og mængde. Fleet Xenia Imperion online konstrueret parallelt og meget hurtigere end andre racer. Kun dette løb kan bygge en struktur "hjerne", der giver mulighed for løbende overvågning af planeten modstander. På Baikonur spil Imperion formation til rådighed for dem 40 flåder, i modsætning til andre Deres strategi spil Imperion simpelt: angreb - er det bedste forsvar! Titans - er de ældste og klogeste mennesker, forsvarere af spillet Imperion. De ejer avanceret teknologi, har en streng æreskodeks, så venskabelige forbindelser inden løbet. Hos Titans Imperion online har to funktioner: Planetary skjold og Portal. De kan lagre overskydende energi i batteriet, kan anvendes til andre ressourcer. Titans kæmper med repræsentanter for deres race kun på skibe "Le Corsaire" i spil Imperion, angreb er en fuldstændig overraskelse for fjenden. Dette løb er ved at udvikle i lang tid, har en lav rate af skibets konstruktion og høj pris forskning bekæmpe flåde, som udlignes af højteknologi og god beskyttelse i Imperion online. Terran - en ung race, der halter bagefter i teknologi og vandt position i universet på grund af Titans spil Imperion. Dette løb tilpasser sig nye forhold. I spil Imperion ingen lokal valuta, så vil du konkludere byttehandel. I Imperion leg vil ikke blive kede, fordi spillerne kan chatte på forum eller via in-game mail.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags