Infinuum

Alternative navne: Infinuum

Infinuum online - er en browser fantasy spil med fremragende grafik, forskellige figurer, den oprindelige kampsystem og en enorm spilverden med forskellige placeringer.

Spillet er baseret på den konfrontation mellem to stormagter: et teknologisk avanceret Kraftlanda hvis indbyggere er afhængige af styrken af ​​hans arme og panser, og med kraftfulde magi Elliari skole bekæmpe magi, som tilhængere foretrækker at bruge i kamp og lyn flammende bolde. Vælg, hvad du tættere - våben eller magi?

I Infinuum kan du spille gennem browseren, men ved lav hastighed internetforbindelser til en hel kamp, ​​er det ønskeligt at installere klienten. Samtidig, online spil Infinuum har følgende systemkrav: Celeron 1 GHz, 512 MB RAM, 100 MB plads på harddisken, Adobe Flash Player 10.

For at begynde at spille spillet online Infinuum nødt til at registrere i spillet Infinuum. Tilmeld Infinuum giver for ressourcen postkasse Mail. ru. Ellers skal du klikke Infinuum registrering i dialogboksen, indtast dine data, postkasse og password.

At gå ind i spillet, vil du passere en kort kursus med henblik på at mestre princippet om at gøre de kæmpende, købe varer i butikken, der bevæger sig mellem steder.

Hver nation er repræsenteret af fire figurklasser, deres forskellige karakteristika. Bronemaster har kraftlandtsev og Barbarian har elliari - god beskyttelse, men har de gennemsnitlige evner i nærkamp. Assassin og Assassin - har den fordel af hurtige angreb, men meget sårbar. Ranger og Mage er kun for varierede. Bøssemager og Druid kan erstatte enhver fighter, da de har lige i stand til alle andre klasser. Ændre fordelingen af ​​karakteristika karakter ikke kan, de afhænger af klassen af ​​det nuværende niveau, rustning og driftsmæssige effekter.

Det giver ikke mening at straks haste ind i kamp, ​​er det ønskeligt at opnå en novice forskellige færdigheder. For eksempel lærer nyttige erhverv - bøssemager, farmaceut eller alkymist. Faglig udvikling vil yderligere styrke din karakter. For at få den profession bliver nødt til at udføre en særlig opgave. Og generelt, for at gøre din karakter kunne vokse og nå nye niveauer, er du nødt til at udføre en række opgaver: dræbe monstre, deltage i konkurrencer, beskytte campingvogne. Alt dette sker i langt størstedelen af ​​spillets verden. Bevæge sig mellem steder er specielle portaler. I nogen af ​​en række farverige steder, kan du finde en sabeltandede yeti bergtrold eller en drage. Af den måde, jagten på dragen er meget indbringende, omend farlig ting.

Nå niveau 3, vil du være i stand til at vælge vejen for karakter udvikling, slutter sig dyrkelsen Klirikanov tilbeder godhed og bruge healing magi eller kult Malefic anvender forbandelser og sort magi. Og i virkeligheden, i begge tilfælde får du en masse funktioner og evner. Efter niveau 5, kan du få et ry jæger nisser, der vil give dig en særlig fordel i spillet.

Infinuum online spil med en temmelig interessant kampsystem. Kampe kan gennemføres som en-til-en, og inddragelse af flere aktører. Alle kampene foregår på et særligt websted, og kræver, at du til at udføre bestemte handlinger. Kampen er trinvis i naturen og har ingen særlige taktik nødvendige beregning magt og ledelse af virkningen. Hvis fjenden kun bevæbnet med nærkamp, ​​giver det mening at stå i defensiven, og hvis du kan skyde fra en afstand, er det bedst at komme videre og angreb.

Så spille Infinuum anbefales til dem, der er tiltrukket af quests, vil spillet give dem Infinuum online i enorme antal og sort.

Også spille spillet online Infinuum - er at deltage i konkurrencer, oprette klaner, eller bare chatte.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags