Iris Online

Alternative navne: Iris Online

Iris Online - Stilfuld Online MMORPG spil, som er en blanding af fiktion genrer. Denne koreanske spil oversat til russisk af Mail. ru. Iris Online online spil med sin sædvanlige fantastisk atmosfære anime publikum af spillere til rådighed gratis. Iris Online registrering vil tage dig tilbage til middelalderens Europa, hvor han vil være tilgængelige med sigøjner folklore, se arkitekturen i byen og nyde Betragtningen af ​​antikke kultur. Denne mystiske verden indhyllet i legender Roma, med sjælfulde melodier sange, majestætiske slotte, ridderlige turneringer strålende, luksuriøse domstol bolde og vilde dans omkring lejrbålet vil fange din fantasi. Dens smag make tarotkort. De spiller i spillet er temmelig vigtigt. Iris online spil, som hver kan give beskæftigelse til at smage. Deltag i spillet Iris Online vil ikke tage meget tid. Du skal blot give en e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Ved at klikke Register, accepterer du Servicevilkår, EULA, Playing Regler og sanktioner. Så kan du downloade og installere spillet klienten. Iris Online registrering er nu gået, og du bliver en indbygger i stor farverig verden!

Oprettelse af din karakter, du definere en farve, skal du vælge et ansigt og hår. Spil spillet online Iris du starter fra cirkus, opdelt i zoner. Her har du til at tilpasse sig og lære at styre spillet. Så kan du tilbyde en tur på en af ​​de tre mounts at sortere ud transport management spil. I øvrigt den slæde mounts i spillet mere end 100 arter.

Spil Iris Online tilbyder et valg af en af ​​tre løb. Her er der mennesker Feraly og elvere. Forstå hvem der er hvem. Folk er efterkommere af "Livets Træ". Har stor magt og kan blive som magikere og krigere. Blandt krigere har riddere, gladiatorer og chefer, og blandt tryllekunstnere du finder troldmænd og præster. Feraly - en blanding af mennesker og dyr. Begavet med stor styrke og smidighed, de behøver ikke at bruge magi. Kan blive rangers (Shadow Hunter) og Melee (Veteran, Berserk, Warrior). Og endelig, elverne. Som uden dem i sådan en fabelagtig, mystisk verden? Disse vogtere af naturen med stor intellekt har enestående skønhed og fantastiske nåde. Tilgængelige klasser alfer - IT Wayfarers og Troldmænd.

Afspil Iris Online vil være meget lettere og mere interessant, hvis du kan samle alle de tarotkort. Der er 22 store og 56 små kort kort. Maps hjælp til at få adgang til de dungeons, giver dig mulighed for at ændre udseendet af den karakter vil tilføje forskellige unikke færdigheder, giver chance for at øge beholdning. Spillet har mange forskellige kombinationer af kort.

Men spillet Iris Online er ikke begrænset til akkumulering af kort. Udførelse job søgen, besøger huler og dungeons, jagt monstre, får du værdifulde belønninger og erfaring. Med ophobning af erfaring, de spiller zapoluchaet skill points, som er fordelt i særlige kvalifikationer.

Du ved allerede, at for at spille spillet Iris Online - det betyder at besøge grotten. De, ligesom de vigtigste tarotkort i spillet 22.. Nogle kræver bestemte handlinger eller kriterier for at være berettiget til optagelse. For eksempel kan i hulen elskere indtaste kun et par mandlige og kvindelige karakter. Og kræver, at begge var i stand til at overleve, ellers udfylde en løbetur stopper.

Også vil være tilgængelige for forskellige områder af kamp. I PvP system, kan du optjene point, erfaring og spille penge. Punkter, du vil bruge på køb af unikke ting og nødvendige elementer. Spillet har flere former for kamp. Det kan være en simpel duel, og beslaglæggelse af flanken, og holdets kampe. For eksempel, vil du blive involveret i kampene. Bliver nødt til at kæmpe i lageret team. Et hold bliver opkrævet op til 15 spillere. Sejren vil afhænge af både sammenhæng og af den enkelte spiller.

Eyasoft koreansk selskab har sørget for at Iris Online spille ligesom alle, der beslutter sig for at prøve sin hånd på en top-notch MMORPG. Enkel og tilgængelig brugerflade, teknisk support og tilgængelighed af oplysninger vil bidrage til at undgå problemer.

Glad du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags