Irod

Alternative navne: Irod

Irod online - browser-baseret social strategi spil, som med held kombinerer historiske øjeblikke og fantastiske elementer. Handlingen finder sted på kontinentet Guds hvor de gode kræfter og ondt konfrontere hinanden. Din primære opgave - at bekæmpe den mørke hær ledet af Herodes. For at rense jorden af ​​det onde, kan du tage ved hjælp af legendariske helte fra forskellige tidspunkter. Migrering fra en æra til en anden via Secular Gate, kan du finde og tiltrække en hær af store mænd smyslyaschie i krigen. Og fra dette øger din styrke og indflydelse spreder! Afspil Irod - midler til at engagere sig i udviklingen af ​​byen, rejse gennem tiden, til at deltage i de store episke slag, finde pålidelige allierede og gøre gode gerninger i navnet på den lyse fremtid for menneskeheden. Brug våben og magi, der sigter mod at nå det vigtigste mål. Selvhævdende kun være i stand til at opnå succes og blive en fremtrædende personlighed!

At fordybe sig i de spændende eventyr, at registrere i spillet Irod. Ved at oprette en konto, skal du udfylde en formular med disse felter:

- Brugernavn,

- Password;

- Gentag kodeord,

- E-mail

- Sikkerhed kode.

Efter at indtaste de krævede oplysninger, kan du sætte kryds i bekræftelsen af, at accept af Betingelserne og dristigt trykke på "Send" knappen. Ikke at bekymre sig, at konfigurationen af ​​din computer ikke vil være egnet til gameplay. Systemkrav er virkelig minimal. Hvis du har en internetforbindelse, og en moderne webbrowser, kan du nyde en af ​​de mest interessante virtuelle underholdning.

Irod registrering du har lavet lovlig beboer af den ekstraordinære verden, og nu er du nødt til at starte deres hverv. Først tage sig af udviklingen af ​​byen. Først og fremmest er det nødvendigt at forbedre rådhuset til niveau 10. Dette vil give mulighed for at deltage i en af ​​de tre lande. Også andre former for byggeri bank, butik, laden, finans, hjem, smedjer brug for din omsorg. De kan forbedres for at øge det potentiale, som spillet, der oprindeligt blev lagt. For det andet, skal du gå gennem porten of Ages at finde helte og få dem til at kæmpe i rækken af ​​din hær. Du støder på så berømte personligheder som Scipio, Mardonius, Leonid, Hannibal, Kong Arthur, Spartacus, Merlin, Doktor, Pompejus den Store, Attila Hun Djengis Khan. Mest sandsynligt, du har hørt om deres bedrifter, og ingen grund til at forklare, hvilke fordele der kan bringe sådanne erfarne krigere. For det tredje, helt sikkert brug razdobyvat sten partikler St. Eloi. Med deres hjælp kan du ringe efter hjælp og ovenstående tegn. Eloy indsamle småsten kan være i forskellige steder og tidsaldre. Prøv ikke at gå glip af noget, og på grund af succes! Og endelig, den fjerde - en kamp mission, kampen for byer og regioner. Du skal hensynsløst ødelægge de mørke væsener, og stræber efter at irritere folk. Generobre kontinent fra det onde Herodes. Udvikling, du når det punkt, når du nødt til at komme til livs med det i Abisalle. Ringet til under gameplay erfaring vil hjælpe besejre den forhadte fjende.

For at spille spillet online Irod Du skal vælge en af ​​de eksisterende racer. For hende i sidste ende og vil tilhøre. Indbyggere, der er villige til at stå imod det onde døden er inddelt i disse løb:

- Union Tribe (modig, diskret, meget intelligent, ikke tilbagetog fra deres mål, og kan bruge tunge våben og søge hjælp af sort magi)

- Empire of the Nobles (retlige kærlig Homeland forsvarere, som er kendt som Noble)

- United Mercenaries (nomadestammer, der mener, at de kan befri menneskeheden fra invasionen og klar til at kæmpe både på havet og på land).

Online spil Irod anbefaler overvågning Martial resultater og prestige. Det er temmelig vigtige aspekter, der bestemmer din position i spillet verden. Også du har brug for at spare penge. Der er to typer af valuta. Guld mere udbredt end diamanter, som er tilgængelig gennem brug af ekstra funktioner. Du skal genopbygge bestandene af en så vigtig ressource som fødevarer. Uden hverken danne eller opretholde en hær. I øvrigt, med hensyn til soldaterne, jo mere deres antal er under din kommando - jo bedre. Kæmpe stærk hær - grundlag af kampkraft. Så gå videre, fordi alt er i dine hænder!

Irod spiller vil være mere komfortabel som en alliance. Hvis du føler, at magten til at være en stor, oprette din egen alliance. Ellers deltage i en eksisterende. Sammen med venner, vil ingen tests skræmme dig! Udvid indflydelse hans fornøjelse!

Irod spil venter på dig og klar til at give et godt indtryk! Bliv medlem nu - og du vil aldrig fortryde det! At have det sjovt og interessant og givende! Lad realiserede alle dine planer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags