Ishtvar War Brothers

Alternative navne: Ishtvar War Brothers

Ishtvar Spil: War of Brødrene blev først introduceret til verden i 2007. Og siden da er det lykkedes at erhverve en enorm mængde af fans. Tusindvis af spillere fra hele verden er i stand til at evaluere al charmen fra en usædvanlig læsning normal ved første øjekast, RPG -spil. Denne browser-baseret spil, så behøver du ikke at hente og installere yderligere filer eller programmer.

Ligesom de fleste andre online projekter Ishtvar: War Brothers registrering vil det være nødvendigt at starte processen med gameplay. Da hele spillets interface tilpasset for russiske brugere, beskæftige sig med alle funktionerne i registreringsprocessen er ikke svært.

1. Til registreringen startet, kan du blot klikke på den tilsvarende knap placeret på hjemmesiden for spillet.

2. I at optræde, inden du tilmeldingsblanket, med fokus på spidsen af ​​systemet bliver nødt til at udfylde alle felter i rækkefølge, med angivelse af brugernavn og adgangskode til indrejse og vælge udseendet af din karakter, så kan du begynde Ishtvar: War Brothers spille.

Alle kan logge ind på projektet med hjælp af din konto i Facebook eller Vkontakte, der forenkler og fremskynder registreringsprocessen. Af den måde, med henblik på at gøre det muligt for dig at teste spillet, før du tilmelder dig, er der en funktion test af kamp.

Ishtvar: War Brothers online - er et multiplayer spil, der er en blanding af shooter og traditionel RPG -spil. Ahead byder på mange opgaver og quests. Og hans udgangspunkt job, du får direkte efter registreringen. Vi anbefaler kraftigt at du tager det, fordi med det kan du bedre forstå alle de funktioner i spillet, og være i stand til at forestille sig, hvad der venter dig i fremtiden.

Som du måske har gættet, spillet bortset fra noget andet, du forventer slagsmål og kampe. Så du kan med held spille spillet Ishtvar: War Brothers, skal du være fortrolig med de grundlæggende principper i kamp mekanik. Dine "hænder" i det spil, som du har oprettet tegn. Så du kan vinde kampe, bliver du nødt til at tænke grundigt over alle kampsoldater afsked ordning. Alle de handlinger, du kan støtte magiske besværgelser og magiske effekter. Og på et tidspunkt var det magi kan spille en afgørende rolle, men også en stor del af en vellykket udfald af spillet afhænger netop af den rigtige strategi.

I Ishtvar: War Brothers frigøre dig kan afspille følgende figurklasser:

1. Farmer.

2. Hunter.

3. Milits.

I dette online spil vil du finde mange nye venner med dine kammerater fra alle hjørner af kloden. Mødes og slutte sig til de allerede etablerede klaner eller, hvis det ønskes, kan du oprette deres egen nye klan. I løbet af spillet vil du være i stand til at kommunikere med alle andre brugere via chat. Og spillet har en særlig regnemaskine, der giver dig mulighed for at beregne de mulige konsekvenser af voldsomme kampe.


 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags