Islands

Alternative navne: Øerne, Islandworld

Islands spil er gratis og kræver ingen download, så for at spille spillet online Islands du behøver kun en browser og internet.

For at begynde at spille spillet online Øer, du har brug for at registrere. Deltag i spillet er meget enkel øer og består af sådanne poster

1. Indtast .

2. Punkt [ _17_] E-mail .

3. Vælg et sikkerhedsspørgsmål.

4.. Indtast svaret på spørgsmålet.

5.. Angiv gulv.

Når du peger alle data registrerings-øerne vil blive udført.

Islands Spillet har fire typer tegn:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Sværdkæmper,

·                   Universal.

Halberdier - høj og muskuløs atlet, der aftvinger respekt for hans styrke, hans kraftfulde slag nemt knuser nogen beskyttelse. Dette er et fantastisk valg for dem, der ikke er sat ud af fair og åben kamp, ​​og hvis regler ikke trække sig tilbage i ansigtet af fare, kontrasterende det altid sjælsstyrke og krop.

Nozhevik foretrækker lys og diskret våben, er det hurtig kriger. Han vil ikke have svært ved at undgå stærke og knusende slag, og som reaktion på strejken nozhevik demonstrere fingerfærdighed og viden om de mest sårbare punkter i fjenden, ramte ham en række dødbringende angreb.

For hans sværd fægter samme del af kroppen, ligesom ben eller arm. Er en mester sværdkæmper intelligent kamp han altid venter det øjeblik, hvor fjenden er åben for angreb, til en momentan stopper angreb på hans forsøg på at slå sværdkæmper. Fra sin meget svært at undvige angreb, og beskyttelsen af ​​bladet ikke tillader ham at komme tæt nok til at anvende den kritiske strejke.

Universal - er en fighter, der aldrig tog lektioner elegante besiddelse klinge aristokrater. Hans stil - hårde skolegårde og gader i havnebyen, der giver uvurderlige erfaringer til alle, der stadig kan overleve i den konkrete jungle. Touring er ikke så stærk, ikke så adræt som en snigmorder med en dolk, ikke som uplettede som adelen, der fra barndommen ikke at skille sig af med deres sværd. Dog kan det være meget farligere end nogen af ​​dem, der kombinerer kampfærdigheder af hver.

Islands online spil vil starte med den lille landsby Arroyo på en ø forlagt.

Island online spil er den vigtigste komponent - udvikling af din karakter. For at overleve i havet fuld af farer, real corsair primært at være stærk, smart og heldig mand.

Islands Online spil er meget spændende. Du forventer spændende eventyr på land og til søs .

Din karakter vil være fem vigtigste karakteristika:

·                   Agility;

·                   Styrke;

·                   Endurance;

·                   Luck,

·                   Health.

Du vil være i stand til at øge dem ved at distribuere experience points, som vil blive givet til dig, når niveauet af din pirat universitet. Fra grundlæggende data egenskaber afhænger våben og rustninger, der kan bruge din karakter, og hvad der blev hans dygtighed i kamp vil blive udløst oftest.

Artful fighter ramte mere præcist og angribe modstandere oftere gennem luften omkring ham, i stedet ramte målet.

Fysisk styrke af din fighter vil påvirke skader forårsaget af macheter og sandsynligheden for effekt Meek - et angreb så stærkt, at hvis det og blok, ville modstanderen ikke kunne holde balancen, og jo mere du anvender gengældelsesaktioner angreb.

Stamina bestemmer kapaciteten på din karakter, styrke konstrueret blokke, og den kraft, hvormed en karakter slipper af træthed.

Luck beskytte dig mod fjendtlige kritiske hits og misses fra særligt sårbare over for fjender, og øger chancen for gengældelsesaktioner angreb lige på målet efter en vellykket blok. Fortune også nyttigt for dig, hvis du pludselig risknesh udfordring tilhængere af Voodoo.

Sundhed bestemmer antallet af menneskeliv karakter - reduceret fra vellykkede fjendtlige angreb betyder død i kamp, ​​når den når nul.

Afspil øer du kan sådan arme som

·                   Halberd;

·                   Kniv;

·                   Sword.

Islands i spil meget interessante, her venter på dig farverige steder, et stort udvalg af våben, kamp pirater og skattejagt. Tilmeld dig og spille - du vil ikke fortryde!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags