Jagged Alliance

Alternative navne: Jagged Alliance

Spil Jagged Alliance Online - browser-baseret multiplayer rolle-baseret strategi. Oprettet af Gamigo enorm indsats behager brugere funktioner såsom realistiske 3D-grafik, et stort udvalg af løn enheder, evnen til at skabe sit eget firma, en stor arsenal af våben, farverig kamp med rigtige spillere, fjerne hindringer, der kunstig intelligens. Jagged Alliance Online er en værdig fortsættelse af tidligere projekter. Efter alt, har det alligevel bevaret funktioner spil af lignende emner og erhvervet yderligere fordele, der adskiller det fra andre virtuelle sjov. Kræver spillerne til at opfylde sin mission at pumpe lejesoldater tilhører hæren tager sig af våben og udvikle taktik. Udfordre formidable fjender og vise, at du kan være det bedste af det bedste!

Liste over systemkrav er ikke afskrækket hende sindssyg. Gameplayet er ganske velegnet til følgende pc-konfiguration: OS Windows XP ( SP 2) / Vista / 7, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB video ( Geforce 8800 / ATI 2600), DirectX 9. 0'erne, RAM 2 GB, 3 GB harddisk. Hvis alle disse parametre er normale, Jagged Alliance Online registrering vil give adgang til en af ​​internettets mest underholdende skydespil. Oprettelse af en konto - den proces er forholdsvis hurtig. Deltag i spillet Jagged Alliance Online indeholder bestemmelser om indførelse af spillet navn, e-mail-adresse, adgangskode og accept af Bruger-aftalen. Efter dette, kan du trygt træde ind i verden af ​​brutal krig og skabe sit eget firma.

I starten vil du nødt til at beslutte, hvilken klasse hører til hovedperson. Af de fem eksisterende klasser (Sentinel, Kommando soldater, snigskytte, shooter, soldaterne) Du kan vælge en automat. Så er du nødt til at ringe service af lejesoldater. Charged enheder i spillet for mere end 60 arter. Du skal lære at vælge den bedst egnede, således at enheden blev dannet af mænd, der er i stand til at udføre forskellige funktioner. Play Jagged Alliance Online Du vil pumpe lejesoldater. Hver af dem til en større eller mindre grad optjente parametre som udholdenhed, smidighed, perception, reflekser, præcision. Sørg for, at deres færdigheder forbedret - og dine chancer for succes vil stige betydeligt!

Det er værd at nævne, at der er en særlig maskering enheder. Du skal blot skal tilvejebringe de nødvendige våben lejesoldater. Problemer med dette, vil ikke opstå. Efter krigen i kurset er hundredvis af forskellige typer og våben og rustning.

Alle, der starter Jagged Alliance Online spille for at passere gennemførelsen mission. Vant i denne verden, vil du være i stand til at udføre mere komplekse opgaver. Spillet har mange forskellige kampmissioner! Det vigtigste er ikke doven! Som for PvP-systemet, hovedsagelig består af følgende typer af kampe:

- Deathmatch, hvor vinderen er den, der forbliver i spillet mindst en lejesoldat,

- Hunter belønner for fangst;

- Search & Destroy, som vil beskæftige sig med ødelæggelsen af ​​fjendens mål, mens forsvare dit eget objekter.

Hver sejr - er i sig selv en meget sød følelse. Men udover det, vil du modtage materiale kompensation. Ingen har endnu nægtede honorære point eller bonus i form af brændstof.

Det vigtigste element i spillet er evnen til at blive sammenlignet med andre spillere. Værdige modstandere vil du automatisk finde det system Matchmaking. Jo højere dit omdømme, jo stærkere bliver fjenden.

Af den måde, at spille spillet Jagged Alliance Online vil være lettere, hvis du køber guldbarrer. Oprindeligt udstedte lille gratis guld, men så vil det nødt til at købe. Men dette tilbud er efter eget valg.

Kære fans et gys, tro mig, du vil ikke blive skuffet! Dette spil er virkelig fantastisk måde at rejse adrenalin! Antag, at i de vanskelige virkelighed krig er altid ledsaget af held og lykke til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags