Jail Wars

Alternative navne: Jail Wars

Spil Jail Wars - gratis browser MMORPG kriminelle fag. Hvis du er træt af at være en model borger, der aldrig bryder lovens bogstav, er det tid til at fordybe sig i det virtuelle univers og blive en berygtet svindler. Begyndelse Jail Wars spille, vil du finde dig selv omgivet af aggressive og farlige kriminelle. Sammen vil du være i stand til at overleve en optøjer i fængslet, ikke læner administration, der vil gøre sit yderste for at pacificere de banditter. Efterlod alle de vanskeligheder og prøvelser, vil du bevæge sig højere og højere som repræsentant for de ekstraordinære karriere kriminelle. Snart vil du være berømt i de kredse af deres egen slags, for at tjene troværdighed og vil føle sig helt tilpas i denne rolle. Oplev den spændende følelse af succes, hæve af adrenalin i blodet, såning i fritiden for en spændende spil!

Deltag i kriminelle miljøer, kan være hvem som helst. Systemkrav til spillet tilgivende. Også downloade Du behøver ikke at. Du skal blot oprette en konto. Jail Wars registreringen er som følger: Indtast din e-mail-adresse, som vil tjene som brugernavn, adgangskode gennemtænkt, omskrevet koden fra billedet og klik på "Opret konto". Være forberedt på det faktum, at du accepterer reglerne for registrering og projektaftale. Dernæst vil du skabe en figur. Du bør aftales mellem de fire eksisterende syndikater: Cosa Nostra, brødre, brødre og sort bekæmpe Guard. Hvert syndikat har sin egen separate enhed. Når du foretager dit valg, skal du notere navnet på din karakter, skal du vælge den ønskede ordet, og derefter oprette udseende til din smag (ansigt, hår).

Gennem hele spillet Jail Wars online nødt til at udvikle din karakter. Du vil bevæge sig trygt gennem niveauerne, indtil du når den højeste - d.30. Med hver efterfølgende erobring niveau du opsamler tre point og et point parametre færdigheder. Dette betyder, at mere - jo stærkere bliver din helt. Først efter den 15. niveau, bliver du fuldt medlem af syndikatet, og få en masse fordele. For eksempel adgang til en delt gårdsplads at syndikere tatoveringer til at EVENT "Revolt i fængsel", og mere.

Selvfølgelig, hver af de syndikater sine egne karakteristika, men der er færdigheder, som er til rådighed for medlemmer af syndikatet. Deler fælles færdigheder for aktiv og passiv. En tre grene af generelle færdigheder giver mulighed for at vælge deres egen udviklingsvej. Skills omfatter filialer fighter med en stærk hånd, følelsen af, at gennem chok, kamp raseri, åbne sår, job-serien, og bøddel vanvid. Denne gren er beregnet til at forårsage maksimal skade. Hvis du vil have høje defensive egenskaber, vælge den gren af ​​den bodyguard, som omfatter følgende kvalifikationer: en vanskelig target, initiativtager, desorientering, overlevende, stenmur, en stærk krop, et sidste forsøg, vendepunkt. Nå talenter gren kaldet medskyldig sigte på en effektiv udnyttelse af supplerende elementer. Med udviklingen af ​​denne gren vil være tilgængelige færdigheder som førstehjælp, Snaksomhed, svag plet, harmløse, sparsommelighed, medic, præcis beregning, lusket trick. Mens du studerer færdigheder i løbet af gameplay vil du åbner mere og mere. I øvrigt, kan du forbedre som en af ​​de tendenser og lære fra alle de mest nødvendige.

En af de kølige chip, som kan prale af spil Prison PANDORA - tatoveringer. Det er deres tilstedeværelse adskiller banditter fra myndighederne. Derfor vil du altid kender deres egen slags. Af den måde, når du beslutter dig for at forskønne din krop en af ​​de symbolske ornamenter at vælge imellem, hvad der vil. Mere end 1.000 typer af tatoveringer, der udbydes til din opmærksomhed!

Også spille holde Jail Wars , kan du bruge en kæmpe arsenal af våben. Da du er nødt til at bekæmpe alle former for enten træner eller andre spillere og den igangværende krig mellem syndikater selv, kan du ikke gøre uden ordentlige våben. Saml knojern, knive, slibning, klubber, kæder og andre godhed. Findes i spillet og dopes. Disse omfatter førstehjælpsudstyr, boosts og buffs.

Det er værd at nævne om muligheden for at skabe indenfor syndikatet bande. Smarte spillere forene at spille spillet online Jail Wars, ved hjælp af sit fulde potentiale. Husk, at du kan tage i grupperingen ofte ikke har råd til en enkelt stædig. Selv om der i princippet ikke dig eller ikke bindende. Spil Mig i en sjov, Vex sundhed med modsatrettede syndikater, skabe flere og flere optøjer i friheden til at vælge, og uendeligt hadede celle irritere vagtsom administration fængsel. Lad alle dine håb gå i opfyldelse!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags