Jungle krige

Alternative navne: Jungle krige

Jungle Wars - de fleste spiludviklere foretrækker at flytte spillere et eller andet sted i fremtiden eller omvendt - i fortidens krige. Og alle glemmer om hvor svært livet for dem, der bor i junglen. Her er der også en konstant kamp for territorium og udvikling af nye indskud af nyttige ressourcer. Projektet Jungle Wars 2014 vil gøre dig til en af ​​repræsentanterne for den gamle stamme, og du vil kunne opleve alle vanskelighederne i dette liv langt fra civilisationen.

Registrering i projektet

Dette er et godt moderne online-projekt. Du behøver ikke installere nogen programmer for at teste spillet. Den eneste betingelse i Jungle Wars-registrering, straks efter at du kan begynde at bekendtgøre spillet. Den engelske grænseflade på webstedet bør ikke forvirre jer alle kan forstå på et intuitivt niveau.

 1. I den første linje i registreringsformularen (som i øvrigt er placeret direkte på hovedsiden), skal du indtaste dit login.
 2. Den anden linje er forbeholdt adgangskoden.
 3. Fuldfør registreringen, angiv adressen til din egen e-mail-boks.

Hvis du vil tilmelde dig i Jungle Wars online, kan du forenkle endnu mere bare logge ind på projektet ved hjælp af dine Facebook-kontooplysninger.

Baser af gameplay

I lang tid gætter du og du behøver ikke at undre sig. Spillet vil møde dig forståeligt kursus. Fra den herlige indfødte Amber vil du lære at hendes lande blev for nylig angrebet af gigantiske edderkopper. Monstre vil ødelægge landsbyen helt, og du vil selvfølgelig blive den eneste, der kan modstå monstre.

The Jungle Wars-spil vil give dig mulighed for at bygge dig forskellige bygninger, der hjælper med beskyttelse og udvikling:

 1. Totem er en struktur, der skal blive hjertet af din landsby. Denne bygning åbner mange muligheder og vil gøre det muligt at oprette mange nyttige bygninger.
 2. Til mana kan bruges klogt, har du brug for en speciel managruppe.
 3. Glem ikke om gårde. At spille spillet Jungle Wars uden gårde vil være svært - her er den mad, der er nødvendig for at bevare hæren. Derudover kan produkterne udveksles til forskellige nyttige ting.
 4. Altar i landsbyen vil ikke være overflødig. Her er mana. Med sin hjælp kan det sædvanlige spilobjekt forbedres betydeligt.
 5. Og selvfølgelig forsømmer du ikke de defensive strukturer: Observationstårne, fælder, tårne.

With opførelsen af ​​sidstnævnte, forresten, vil spillet starte for dig.

V Jungle Wars er forholdsvis let at spille. Du har tre hovedopgaver:

 1. At bygge en by og udvikle eksisterende bygninger.
 2. Kæmp med nabostammer og forsvare dine lande.
 3. Saml grundlæggende ressourcer.

Main gaming resources

Rating af alle tegn bestemmes i henhold til følgende egenskaber:

 • priser;
 • bygninger;
 • mønter;
 • ;
 • man;
 • tidsacceleration.

Alle disse ressourcer i Jungle Wars online kan tjene uden at investere rigtige penge. Noget du kan få til at udføre opgaver (nye faktiske quests vises konstant, du kan studere dem i panelet til venstre). Nogle ressourcer kan genindvindes. De fleste af jer kan samle og producere selv.

I spillet implementerede også evnen til at dele nyttige ressourcer mellem venner. For eksempel, jo flere spilvenner du har, jo flere accelerationer kan du få på en dag. Og for nye registrerede venner kan du få en beskeden kontantbelønning.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags