Bare årsag 3

Alternative navne: Bare Kaus 3

Igra Bare årsag 3: Skøre eventyr.

Developer Studios Avalanche og udgiver Square Enix er inviteret til den åbne verden med handling med quest elementer. Bare Årsag 3 blev tilgængelig med 1 12. 2015, et år efter offentliggørelsen.

Fans af de modige Rico Rodriguez kan downloade Just Cause 3 til pc'en, men ejeren af ​​den nyeste generation af konsoller blev også ikke berøvet, fordi den også blev udviklet til One Xbox-platforme fra PlayStation 4.

Udgangen af ​​den nye del gik ikke ubemærket af kritikere fra de førende lande og modtog høje karakterer for den åbne verden og gode muligheder for at skabe kaos på mange måder. Spillere, der formåede at downloade Just Cause 3, gav udtryk for deres positive mening efter at have bestået flere opgaver.

Life på randen.

Lead Helt Rico Rodriguez, bevæbnet til tænderne og med samme foretrukne kroge. Nu handler han som en kæmper mod diktaturen hos den listige General Di Ravello, der søger at etablere sin magt ikke kun på øen Medici, men rundt om i verden.

I den nye del af Just Cause 3 på PC Rocky fik man mere plads til manøvrer, og nu holder ingenting tilbage ham under kampene. Han bevæger sig gennem fem økosystemer med bemærkelsesværdige landskaber og imponerende, realistiske landemærker, udforsker huler og klatrer bygninger.

A faldskærm og en krog hjælper ham, som han kan krog på helikopteren, klippen og jorden for at komme tættere på dem, og derefter vælge en ny bevægelsesretning. Med det kan han fange folk og genstande, og i planlægningen med en faldskærm skyder man samtidig på genstande.

I plottet vil du se alle former for våben:

  • Fighting planes
  • Sudna
  • RPG
  • Surreal cars
  • Flare pistoler

Gamblingvalutaen blev elimineret, og dette introducerede en kreativ tilgang til udvindingen af ​​nyt udstyr, men også komplicerede missionerne. Nu, hvis Rico kommer ind i tanken, har fjenden en måde at trænge ind i sin rustning, så kampen vil ikke være for livet.

Mechanics "Rampage Destruction" kaster en overraskelse i form af nye mål og opgaver, så snart du kommer til fjendens base og ødelægger det. Men mellem forskellige baser og byer er det muligt at teleportere med det samme.

Another mekanik "Reset Rebel" er også interessant. Spillet kan pauses, og du kan nemt vælge de præsenterede våben, køretøjer og udstyr fra menuen. Efter valg af ammunition bliver den tilgængelig til brug.

Leget ser meget kreativt ud, fordi dette er det mål, som udviklerne sætter. Rico kan ødelægge bygninger og strukturer, monumenter, statuer, broer, skyskrabere og andre bygninger på mange forskellige måder ved hjælp af det tilgængelige udstyr.

tekniske punkter.

lige før udgivelsen af ​​legetøjet, rygter om mulige forretningsmodeller i form af mikropayments og free-to-play spredning, men skaberne af produktet skød dem og sagde, at Just Cause 3 kun kan købes til fuld pris. Blandt de indstillede muligheder er standardindstillet og udvidet med tilføjelserne: "På havet", "På jorden", "I luften", en eksklusiv faldskærm og brandvinger. Det er også muligt at købe tilskuddet separat, men det er tilrådeligt, hvis du allerede har hovedparten af ​​Just Kaus 3.

For at køre spillet skal du være opmærksom på de mindste systemkrav, men jo højere de er, desto lettere bliver det at klare processen.

  • ОС: 64bit; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
  • diskplads: 45 GB
  • RAM: 6 GB
  • videokort: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) eller AMD Radeon HD 7870 (2 GB) med DirectX 11
  • Processor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz eller AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags