Kartuga

Alternative navne: Kartuga

Online spil Kartuga - gratis browser pirat strategi med RPG elementer, som udfolder sig i realtid. Thanks Kartuga Online Du kan føle den virkelige røver og dissekere på marine vidder, og derefter vstrevaya i farlige skrammer. Hele verden ocean er åben for din forskning. Føl herre disse enorme vidder! Firma InnoGames - udgiver af spillet, sørget for, at brugerne ikke keder sig. Masser af interessante sager kommer modige rejsende. Du har al mulig ret til at angribe handelsskibe at plyndre byen, at skændes med de kræfter i retfærdighed, at gøre alt for at blive beriget. Pirate liv er ideel for dem, der ikke er vant til at sidde stille. Brug for en enorm mængde energi til at udføre en lang række quests af varierende sværhedsgrad, ude af stand til fortsat at forbedre dit skib, til at dække alle de nødvendige aspekter, der lover udvikling. Hvis du beslutter dig for at spille Kartuga, skal det bemærkes, at nu projektet er på stadiet for lukkede beta test. Derfor Kartuga registrering - det er simpelthen en anmodning om en invitation til spillet, snarere end direkte adgang til den rasende skøre eventyr. Men du behøver ikke bekymre dig, at dit ønske om at blive efterladt uden opsyn. Døre til den virtuelle verden vil være åben for alle deltagere.

Deltag i spillet kræver Kartuga udfylde disse felter: brugernavn, password, e-mail-adresse. Så kan du acceptere aftalen, så kan du forvente et brev til den angivne e-mail. Opmuntret af den kendsgerning, at systemkravene for spillet er ikke for høj. Ved tilstedeværelse af en moderne browser og high-speed internet, kan du roligt spille med computeren, selv de gennemsnitlige parametre.

Så hvor vil du begynde Kartuga spille? Det er overflødigt at sige, at med købet af skibet. Før du sætter sejl skib forberede overensstemmelse hermed. Bemærk, at forbedringen af ​​skibe vil du blive engageret i hele spillet. Udvikling af samme karakter skyldes ophobning af erfaring. Og jo mere - jo bedre. Når du fremskridt gennem gameplayet giver adgang til snesevis af forskellige færdigheder. Hver for sig selv vælger spillestil. Heldigvis giver spillet en masse funktioner, der bidrager til valgfrihed. Få mindst, for eksempel forskellige typer af skibe. Du kan vælge præcis, hvad dyrere hjerte og føler heldig ombord sandt.

Kartuga spil kræver taktik. Og bedst af disse spørgsmål på forhånd at koordinere med teammedlemmer. Ja, det er meget mere nyttigt at forene, snarere end ved at forsøge at vinde berømmelse. Team Handlinger endnu ingen skade, og selv tværtimod. Specielt at hold kæmper i spillet - temmelig imponerende syn, og blive involveret i dem alene vil ikke fungere. Lær at mindelighed løse problemer i teamet, ikke mister dine venner over bagateller. Behandle med respekt for hver part, hvem han var. Af den måde, kan du vælge for sig selv rollen som ingeniør, eller Destroyer Protector. Og selv om de har forskellige funktioner i hver samordnet hold handling giver mange fordele. Indtast de tegn, er anderledes i, at de har en unik måde at udvikling, sin egen stil og kald. Følgelig kan den rolle, som vælger at tilpasse personlige skib.

Singleplayer-kampagnen i spillet er mere velegnet til nivellering færdigheder pirat. Dybest set du spiller spillet Kartuga, nyder de forskellige multiplayer modes. Prøv alle tilgængelige, for at forstå, hvad det mest rammer plet.

I de endeløse kampe og skal behandles med sådanne spørgsmål som en skattejagt, transport af varer, udvikling af videnskab, forskningsområder, frigivelse af kammerater i nød, bevæbne skibe. Det er værd at nævne, at spillet foregår en ændring af historiske epoker. Dette eliminerer den monotoni - og du aldrig keder igen og igen til et spændende projekt. Lad nu din fritid bliver mere interessant og rig. Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags