Khan Wars

Alternative navne: Khan Wars

Khan Wars online - gratis browser-baseret multiplayer strategi spil fra firmaet XS Softwa. Grundlag for gameplayet op en kamp mellem forskellige nationer, der lever i virtuelle jord. Alt Uanset hvad du gør, det være sig konstruktion eller ressource udvinding er gjort for at udvikle deres egen stat, og at øge sin kampkraft. Efter alt, vil kun de stærke ikke være bange for at angribe fjenden til at glæde så svimlende sejr. Men det betyder ikke, at uden at forpligte os angreb, vil du ikke blive trukket ind i kampene. Ganske ofte forsvare sig mod aggressorer og bedre være klar til sådanne møder. Må ikke slentre! Opret en pålidelig hær og deltage i en grand krig!

At spille Khan Wars nok computer med gennemsnitlige parametre. Så du skal ikke bekymre dig om systemkravene. Hvis du har lyst til - at deltage. Dyk ned i atmosfæren, vil bidrage til at bekæmpe Khan Wars registrering. Konto er oprettet som følger: Ind i spillets navn, e-mail-adresse og adgangskode. Som standard, accepterer du vilkårene i aftalen. Vær forberedt - nu noget vil slynge!

Først og fremmest, at vælge, hvilken nation du ønsker at spille Khan Wars. Tænk grundigt, fordi den runde vil være umuligt at ændre det. Enhver nation har sine egne karakteristika, sin egen særlige enhed og sluttede, vil du modtage præcis de bonusser, og sætte denne nation. Generelt er der 11 sådanne nationer: arabere, litauere, goterne, russisk, persisk, Franks, Bretons, mongoler, byzantinerne, Bolgartsy, tyskere, japansk. Denne mangfoldighed giver dig mulighed for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning.

Hvad omfatter gameplay, men en endeløs blodbad. Hver spiller skal engagere sig i udviklingen og udviklingen af ​​deres ejendele. Alle bygninger opført på det område af sit eget slot. Du skal have Farms, guldminer, jern miner og til at give sig selv med ressourcer. Også nødt til at tage sig af Kaserne og stalde, der var hvor toget kampenheder. Glem ikke om så vigtige emner som en defensiv mur, Cache, Cathedral, Tower, Lager, stalde. Ikke undvære Market Tavern, Hospitaler. Og for landbrug virkelig brug Forge, Vindmølle og forskellige workshops. Kun ved at bygge det hele, kan du føler dig sikker. Faktisk slottet - dit hjem. Så skabe det for dig det behageligt miljø! Af den måde, over tid kan du øge antallet af sluser, der er under din kontrol. Ellers hvorfor skulle erobring? Men i dette tilfælde er der begrænsninger. En spiller kan ikke samtidig herske over mere end elleve låse.

Med hensyn til ressourcer, økonomisk omfatter guld, jern, træ, mad. Alt dette opnås på forskellige måder. Men der er ressourcer såsom befolkning og loyalitet. Udvikle boliger, for at få flere mennesker. Det bruges til træningsenheder og effektivitet af bygninger. Tja, hvor mange beboere, så prøv ikke at lade dem i stikken. Offentlighedens tillid til ejeren af ​​slottet vymeryat loyalitet. Hvem ønsker ikke respekt! Være en klog leder!

Lad os se, hvad der vil bestå af vore tropper. Uden en hær at spille spillet Khan Wars er simpelthen urealistisk. Så tropperne er opdelt i disse typer: bueskytter (crossbowmen, bueskytter, Royal Archers), Horse tropper (Light Cavalry, Horse Archers, Scouts, Heavy Cavalry), Vandring tropper (Axeman, muskatblomme-bæreren, Sværdkæmper, Pikener) og Belejringsmaskiner (Taran, Ballista, Catapult). Der er særlige kræfter, der for hver nation - hans egen. Nøglerolle i skabelsen af ​​strategier spiller riddere. Det er dem, der vil føre din hær. I udviklingen af ​​riget Knights spiller en vigtig rolle. Der er 4 klasser af riddere: Marshal, godsejer, Trader og Spy. Hver type har sine egne helte aktive og passive evner. Riddere tjene deres autoritet gennem dygtige kommando af hære og den vellykkede afslutning af en lang række missioner.

Spil Khan Wars ingen bruger vil ikke tillade at sidde inaktiv. Efter hun forlod en masse forskellige opgaver. Forbered dig på at gennemføre de militære, økonomiske og simple opgaver. Kære fans af militære slag, er registreret i spillet Khan Wars venter på dig! Tilmeld dig i dag og tilbringe din fritid mættet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags