Kingdoms of Amalur: Reckoning

Alternative navne: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Spil Kingdoms of Amalur: Reckoning er et single-player rollespil, som blev oprettet efter forfatteren Robert Salvatore. Aktioner i spillet foregår i en magisk sted: Alamura kongeriger.

Computer spil Kingdoms of Amalur: Reckoning, kan du hente på ethvert websted, der giver denne funktion.

Før spillet, udviklerne anbefale at se om Kingdoms of Amalur: Reckoning video. Indledende video afslører det meste alle de funktioner i spillet.

I spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning quests kan være forskellige niveauer af kompleksitet: både enkel og kompleks.

Spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning spiller du starter med en ren tavle. I det spil, du vågne op blandt ligene, efter tilbagevenden fra de døde. Din karakter indser, at han har en meget stærk magi, takket være som i din magt for at ændre hele din verden.

Er i konstant slag, konfrontationer, vil din karakter har brug for at låse den hemmelige hans udødelighed og sætte en stopper for det onde, der hersker i mange år.

I begyndelsen af ​​spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning Du er nødt til at vælge, hvilken race vil behandle din karakter:

1) Almain (adelige) - er en rig og forkælede mennesker. De har kendskab til alkymi og har tendens til at overtale, men også kender blacksmithing.

2) Varani (vandrer personer) - disse mennesker er ikke heldig i livet, og de blev dækket med had. De kan opdage usynlige, og til at engagere sig i handel, og kan dirke låse.

3) Ljosalfar (lette alfer) - er positive mennesker, der bebor skovene. De har kendskab til alkymi og produktionsvirksomheder krystaller og spreder magi.

4) Dokkalfar (mørke elvere) - det er en dårlig alfer, der har været på den forkerte vej. De kan producere krystal og har evner overtalelse og stealth.

Også i spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning har tre træ klasser:

1) Warriors - er den mest kraftfulde og modig klasse.

2) Magee - de har kendskab til alkymi og magiske besværgelser.

3) Rogues - det er den mest snu og dygtig klasse, der ikke er bange for noget.

Dine kampfærdigheder afhænge af, præcis hvad klasse du foretrækker. Dit udseende afhænger også af den valgte klasse.

I spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning våben, du vil spille, afhænger af den klasse, du vælger

1) Warrior - forskellige sværd og hamre.

2) For røveren - dolke, langbuer, sværd feer.

3) For tryllekunstner - tryllestave, chakra, scepters.

Er spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning sten, som du også kan bruge i stedet for våben. De kaldes fortryllede tilbehør. Heriblandt: ringe og unik halskæde.

I spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning bruger et system af skæbne, som spilleren kan åbne andre skæbne.

Fordyb dig i den utrolige verden af ​​Kingdoms of Amalur: Reckoning, Kend alle dens funktioner! Lad ikke nedstigningen af ​​fjender og befri hans verden fra gammel ondskab.

Held og lykke udførelsen af ​​deres opgaver!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags