Kings Age

Alternative navne: Age of Kings

I Kings Age brætspil er alle fans af online strategier, og især mennesker, der er vild med middelalderen, riddere og slotte. Her vil du blive en konge og være i stand til at krydse klinger i feudale krige med andre online spillere. Bliv en magtfuld og med din tilladelse vil blive opført nye og gamle byer tømt.

At spille spillet Kings Age online skal du være bestået simpel registrering i spillet Kings Age. Du behøver kun:

1. Vælg dit skærmnavn.

2. Vælg ny adgangskode, som kun du.

3. Indtast din e-mailadresse.

4.. Bekræft din accept af vilkår og betingelser og databeskyttelse.

5.. Derefter vil din e-mail der sendes en e-mail fra spillet og klikke på linket til det brev, du begynder at spille spillet online Kings Age.

Når Kings kontrol Alder er færdig, skal du vælge den verden (kort), som vil begynde at udvikle din by. De væsentligste forskelle i de kort, der kort til både begyndere og erfarne spillere. Da du endnu ikke har udviklet by og dens erfaring med at opbygge bedre vælge at spille Kings Age kortet for begyndere. De andre spillere på dette kort vil passe dit niveau.

Kings Age online spillet begynder for dig som en lineal med et lille slot og omkringliggende flere tønder land af dit blod, hvor det stadig er et par støbt din aftale ressource udvinding. Nu kan du bestemme, om disse lande omdannet til den storslåede hovedstad i dit rige.

Castle er hjertet i din løsning. Jo højere niveau lås, du har, jo hurtigere byggeriet på din jord. Når dit slot når level 15, vil du være i stand til at nedrive bygninger.

Online Game Kings Age gør en skygge af realisme i forhold til, hvad du kan ikke i det uendelige samle ressourcer. Det er begrænset af størrelsen af ​​dit lager. Jo mere opbevaring, jo flere ressourcer, du kan spare. Hvis lageret er fuld, stop ressource udvinding.

I Kings Age online udvikle deres bygninger for udvinding af ressourcer (savværk, stenbrud, minen for minedrift, mill) Du bedre vækst i disse ressourcer til lageret.

Ligeledes i løbet af udviklingen af ​​byen vil du være til rådighed for bygninger såsom:

Refuge. Her vil dine emner kunne skjule fra fjendens angreb og spare nogle ressourcer.

Kaserne. Her gør du rekruttering af soldater og sende dem i krig. Jo højere niveau af kaserne, jo stærkere dine soldater.

City Wall. Når du angriber fjenden slottet forbedrer bekæmpe kapaciteter af tropper.

Version. Så kan du ringe pakdyr til campingvogne at styrke handelsforbindelser.

Marked. På markedet kan man købe forskellige varer og sende dem campingvogne indlæst. Jo større markedet er, jo flere campingvogne.

Alchemist. Her går udviklingen af ​​alle former for usædvanlige ting, alligevel, nyttige til dit rige.

Memorial. Dette er en statue i midten af ​​forliget, som kun kan opbygges, hvis du har alle bygninger har nået deres maksimale niveau. Nyder godt af en kæmpe statue - det øger sikkerheden for dine tropper i slottet på 50%.

Spil Kings Age Online giver dig fleksible valgmuligheder tropper. Hver enhed har sine egne evner og specialisering.

Hvis du mangler penge og tid til at forberede kvalitet hær, kan du ty til at rekruttere landmænd. Alene, de er meget svage, men på grund af deres store antal og en forbedring af beskyttelsen af ​​slottet, kan spare situation.

Spear er ikke meget stærk mod andre vandreture grupper, men gode mod monterede riddere. Templars - fodfolk med sværd. Ganske farlig for andre vandreture grupper. Bueskytter er altid som en støttende rolle. Der er også en bersærk. Ridderlige kavalerienheder nødvendige for hurtig og knusende slag.

For rekognoscering af fjendens styrker, kan du leje de tjenester af spioner. For overfald låser i spillet og forudsat en vædder katapult (trebushe).

Din fæstning vil blive herliggjort for alle online kongerige takket være dine vellykkede kampagner og faglige campingvogne nåede de mest afsidesliggende dele af verden, og vil bringe med sig umådelige rigdomme. Dit navn vil blive nævnt med ærefrygt og respekt. Kings Alder Check venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags