Kong Stars

Alternative navne: Masters of the Universe

Online Masters of the Universe - en gratis browser-baseret multiplayer-rollespil plads, kræver brug af strategi. Denne spændende fantasiverden, hvor tusindvis af spillere på samme tid bebor. Fællesskab militant virtuelle univers, men på samme tid og venlige. Du vil helt sikkert møde mange interessante mennesker, der vil ikke bare være glade for at kommunikere med dig, men i sidste ende vil disse loyale venner. Spillere, der finde et fælles sprog med hinanden, kan lave alliancer. Således bliver kong Stars spil endnu mere interessant. Scale kampe, der finder sted i det intergalaktiske rum, ikke vil efterlade nogen ligegyldig. Find din plads i kosmos, så der over tid mere og mere at udvide sin indflydelse. Planet, som du skal have i starten, kræver pleje og opmærksomhed. Efter alt, er dit hjem, hvor du kan deltage i konstruktion, oprettelse af skibe, tropper træningsenheder. Udvikle din taktik og følge til mål! Tro det - alt du vil lykkes!

Rart at for passage af gameplayet ikke nødvendigvis har en computer med høj systemkrav. Du kan trygt spille i King Stars, hvis du har en internetforbindelse, en standard browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), og installere Flash Player version 9. 0 eller højere. At få adgang til det, kræver registrering i spillet kong stjerner. Denne enkle proces er ikke tidskrævende. Log på den officielle hjemmeside og udfylde formularen med disse felter: navn, e-mail, password, navnet på planeten. Så Masters of the Universe registreringen kan du angive et univers, hvor du ønsker at være. Desuden er det nødvendigt at blive enige med reglerne i spillet. Nu kan du trygt gå til møde spændende eventyr!

Må ikke bekymre dig om, at i begyndelsen vil det være vanskeligt at håndtere gameplay elementer. På hvert trin venter du på spor, hvorefter du hurtigt kan lære. Der er også en chance for at få råd fra en erfaren spiller. I fremtiden, når et vist niveau af udviklingen, vil være i stand til at ansætte erfarne rådgivere, som ikke kun vil guide dig til at gøre fremskridt, men også holde øje med byggeriet og rapportere om status for hæren. Længde af serviceassistenter afhænger af mængden betalt for deres tjenester. Men alt dette senere, men for nu bliver nødt til at bruge, hvad de har. Begynd udviklingen af ​​en planet med opførelsen af ​​de første etagers bygninger. Stueetagen, blandt andet bygget den hurtigste. Så alt er ikke så hurtig. Jo højere konstruktion, jo mere tid og kræfter, det tager. Udvikling, ligesom alt andet i spilverdenen, passerer roligt, uden hast og jag. Der er selvfølgelig måder at accelerere, men er det værd at køre hestene? Efter det langsomme tempo kan du ikke glemme de nødvendige oplysninger, og har en god tænke over handlingen, så for ikke at lave dumme fejl. Du vil altid have tid til at udvikle en smart taktisk træk.

At engagere sig i byggeriet, samt skabe nye rumskibe, du har brug for ressourcer. Uden dem, kan selv du ikke organisere en hær. For uanset hvad du tog, krævede realinvesteringer. For at gøre dette, og der er metal, krystal, deuterium, sol-og brintenergi. Metal og krystaller - de hyppigst anvendte ressourcer. Sol-og brintenergi at puste liv i din virksomhed planet. Efter meget arbejde skyldes energien. Deuterium og giver mulighed for hurtigere konstruktion, og uddannelse af soldater, og udvikling af skibe. Men for at have en deuterium vlazhivat reel. Det er op til dig, ingen forpligtelse til at købe det.

Styring din karakter, skal du udføre en række quests. Opgaver, som blev udarbejdet Master of the Universe spillet, gør det muligt at samle erfaringer og modtager nyttige bonusser. Du bliver nødt til at overvåge mængden af ​​point. Hvem ønsker at græsse på bagsiden? Husk, jo mere arbejde du anvender, jo mere indflydelsesrige bliver i det virtuelle univers. Stærkere spillere lettere at vinde kampe og til at vælge andre planeter, og hvis du stadig er som en alliance, så gør alle kortene i dine hænder! Spil spillet online Master of the Universe sammen med sine allierede meget lettere. Efter alt, har du altid mulighed for at få nogen støtte, indtil materialet. Desuden skal du sørge for, at der på den tid, dine venner vil ikke lade manglen på fjender til at ødelægge, hvad du har skabt så ømt.

Masters of the Universe at begynde at spille lige nu - og du vil aldrig fortryde det. Mange behagelige oplevelser venter brugere, der vovede at udfordre det åbne rum. Vis, hvad du kan gøre! Validere her sin ret til at herske! Held og lykke til dig og stål lukker!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags