KlanZ

Alternative navne: KlanZ

KlanZ Online - Trading Card, der udvikles i en tegneserie stil. Som planlagt af udviklerne af spillet historie - en historie om en af ​​metropol. Begivenheder bevæger på gaderne. Hver nytilkommen spiller bliver leder af holdet, som omfatter otte kort kæmpere. At vinde troværdighed i gaming verden har gentagne gange engagere sig i kamp, ​​tænke igennem deres handlinger, for at lære at afhente kortet. KlanZ spille - så tage del i kampen om magten i byen, har tendens til at vinde mange turneringer, skinne i opvarmede kampe, overraskende mennesker med sin smukke samling af kort. Under gameplay du altid tage sig af genopfyldning dæk . Og jeg må sige, at disse nye kort vil blive vist hele tiden, så denne proces kommer til at være sjovt. For at opnå stor succes, er brugerne ofte kombineret i klaner. Hvis du kan finde gode allierede, kan stige til stjernestatus hurtigere. Spild ikke et minut, tid med online KlanZ lover at være meget interessant!

Alt du behøver for at spille - internetadgang, en moderne browser og computer konfiguration gennemsnit. Systemkrav er ganske beskedne, vil man idialno PC med følgende parametre:

- Styresystem Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Seven

- Processor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB grafikkort,

- 256 MB RAM.

Adgang til det projekt, du får, når du passerer KlanZ registrering. Du temmelig hurtigt oprette en konto. Fordi det er nødvendigt at udfylde et par felter: brugernavn, e-mail adresse og adgangskode. Standardbrugeren aftale, så det ville være bedre til at pre-læse reglerne.

Således, for at kunne spille KlanZ bør beskæftige sig med alle dens elementer. Hver spiller vælger en første avatar. Du kan tage dig selv mand eller kvinde - det er, som du vil. For bekæmpe bruge kort der har visse karakteristika, nemlig styrke, skade evne, bonus niveau, entydighed. Falder på bordet fire tilfældige kort. Kampen i sig selv vil også bestå af fire runder, medmindre nogen ikke vinder før. Du, som en rival, vil have et lager af liv og energi. Energi påvirker angreb kort. På de resterende i reserven liv beløb afhænger sejr. Så i første omgang spillerne har 4 kort, 12 liv og 12 energi. Og jo mere angribe større chance for at forvolde skade til modstanderen.

Spil Klanz tilbyder brugerne 5 formater. Denne turnering Arpad (findes på niveau 10, afholdes hver dag på Stadion) Gildiynye War (varer hele 5 uger) Mini-turneringer (skabt af spillerne selv), udkast pick (lille turnering, før hvor spillerne afslører boostere og derefter demonteret kort ) Siledy (ud af 24 kort spilleren skal vælge 8).

Der er stadig sådan et vigtigt tidspunkt som begivenheder. De kan vinde kortet og pounds. KlanZ spil bringer til din opmærksomhed spilbegivenheder kaldet opposition, Valor, fatning. Ud over alt dette rige udvalg af gameplay opgaver. For eksempel kan du tage på sådanne opgaver, som dagligt, ugentligt, lotterier, titler, osv. etc. Derudover vil du være i stand til at besøge markedet og butikken for at købe alt hvad du behøver.

Tro på, at deltage i gaming community, vil du glemme alt, hvad der er kedsomhed. Dette kortspil er så spænder den besættelse, der vil du igen og igen for at vende tilbage til det. Lokker deres talenter slukke deres egne ambitioner, erobre ledelse og føler virkelig lykkelig mand!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags