Khan Wars

Alternative navne: Khan Wars

Middelalderen, interne gruppedrab krige, tusindvis af blodige lig, deres egne slotte og hære ... alt dette (og lidt mere) tilbyder online spil Khan Wars. Den altoverskyggende din opgave - at samle tropper til forsvar af deres jord, hvis grænser bliver udvidet ved erobring låse andre spillere også opsat på forståelsen af ​​spillet Khan Wars online.

En vigtig "plus": Du behøver ikke har installeret på din computer, nogen ansøgninger. Da spillet er en browser, alt hvad der er brug for - er at gå skridt Registrering Princely Krig. Efter at have startet denne fascinerende verden af ​​kampe.

Selvfølgelig har du til at bekymre sig ikke kun om de store sejre på slagmarken, men også for deres egen velfærd. Begyndte at spille Khan Wars, vil du vide, at for at oprette din egen hær skal grave efter guld, jern og hensættelser til kasernen. Og for dens vellykkede vedligeholdelse er ønskeligt at lære at handle alle udvindes ressourcer i markedet.

Khan Wars online spil, der giver et udvalg af 11 nationer, som hver har sine egne bonusser og færdigheder. Men i virkeligheden, overførsel af "fronter", hvoraf du bliver nødt til at prioritere og fokusere på de egenskaber, eller, eller visuel appel, eller på deres egen intuition (i parentes er bonus færdigheder, ressourcer eller tropper): [ _1_]

* Arabere (bestemmelser + infanteri)

* Bulgarere (guldminedrift + pile)

* Briter (guld + belejringen udstyr)

* Franks (produktion af træ + kavaleri)

* Tyskere (jern minedrift, skibsfart + bonus)

* Byzantinerne (healing på slagmarken + pile + minedrift træ)

* Vikings (jern + pile)

* Litauere (har en unik kriger - generaler, der har bedre sundhed og større end for andre, kraft)

* Mongolerne (udført vægge + kidnapning af udenlandske ressourcer caches)

* Rusyches (produktion + træ belejringsvåben)

* Japansk (infanteri + + handels-bestemmelser).

Deltag i spillet Khan Wars vil også give dig mulighed for at fordybe sig i den historisk velkoordineret proces, hvor tilstrækkelig nøjagtighed og relevans. Alle ovenstående eksisterer i vores nation - den virkelige - verden og også deltog i krigene som defensiv og angribe deres jævnaldrende at podnabratsya militær erfaring og blive en værdig modstander respekt.

Khan Wars online spil i sine principper i taktik lidt som Total War. I alt er der 16 kampenheder, arrangement og god regeringsførelse, som afhænger af et positivt resultat af kampen. Hver strategi er yderst vigtigt i forbindelse med estimering placering skytter, kavaleri og infanteri

Registrér Princely War også give dig mulighed for at vise i sin helhed sine strategiske talenter, placere tropper på den mest hensigtsmæssige for dig at bestille. Processen er vanskelig, fordi for at kunne spille spillet Khan Wars online, er du nødt til at udforske alle de funktioner og egenskaber af de eksisterende tropper her, for derefter ordentligt overveje alle detaljerne i brugen af ​​unikke enheder. Leveling gameplay Khan Wars-spil, som du foretrækker, kan udføres inden for rammerne af de tretten tilgængelige færdigheder.

Output: spille online spil Khan Wars - den proces er ganske fascinerende, men ikke designet for elskere «afslappet», som fødte taktikere og strateger mind-blowing. Hvis sidstnævnte er tilfældet for dig, så ved dette mirakel til at passere en browser, utvetydigt, ikke det værd.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags