Kings Ice

Alternative navne: Ice Kings

Hvis du er træt af inexpressive game indenlandske aktører, tage initiativ i deres hænder - være en manager og træner af de mest succesfulde hockey hold i spillet Kings Ice online! Prøv et status af sports lederskab og strateg i spektakulære is kampe.

Men før vi begynder at spille spillet online Ice Kings henleder vi Deres opmærksomhed på de tekniske aspekter af din side i den.

På grund af sin enkelhed og god grafik optimering Kings Ice online spil, hvor de lavest mulige systemkrav:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Lydkort
  • Tastatur og mus
  • Kan bruge enhver browser, og den mindste internetforbindelse hastighed

Deltag i spillet Kings Ice - som den proces enkel og kortfattet. Indtast dit login-navn og adresse på den aktuelle e-mail boks. Så du angiver køn, bopælsland og det land, du ønskede fremtid hold (statsborgerskab for hockey spillere), og endda password bekræftelse. Nu skal vi kun være enige med de tre punkter i regler og betingelser for deltagelse i spillet og din tilmelding Kings Ice klar. Når du modtager en e-mail med et link til at aktivere din konto og bekræftet præcis, hvad du har brug for i Kings Ice register, skal du logge ind og gå til vinder!

Online Game Ice Kings - en klassisk hockey Manager, hvor du vil udvikle din egen stil af spillet og, naturligvis, til at bevise sin effektivitet som en coach og team manager. Du begynder at spille spillet online Ice Kings, der vælger de grundlæggende egenskaber af din hockey klub: holdnavn, emblem, form og af eventuelle yderligere bøder. Dette vil hjælpe dig en speciel konstruktør.

Næste, gå til den første opgave, som består af tre faser. Hver fase - en venskabskamp, ​​hvor du begynder at gennemføre din taktik og analysere styrker / svagheder i deres team. Denne information er meget nyttigt for dig for fremtidig uddannelse og forbedre holdets placeringer. Til din rådighed 22 hockey. Uddanne dem, simulere virkningerne, øge den fysiske aktivitet i almindelighed, gøre alt for næste kamp for at være en nedskæring af ovenstående.

Hver af de 22 spillere har de færdigheder og evner:

  • Fysisk beredskab - procentdel betegnelse hvor træt spiller
  • Skills - viser klasse afspiller, hans spil ydeevne
  • Moral - afhænger af udviklingen af ​​kampen
  • Stilling afspiller (forsvarer, angriber, og så )
  • Justering position (på ingen ekstra position spiller kan være en erstatning)

Din opgave er at være i stand til at udvikle og distribuere disse egenskaber, så i løbet af spillet for at få et minimum af skader og få mest muligt ud af hver ansøgning på afspilleren. Faktisk vil forud for store turneringer, og mere og mere taktfuldt opfører din modstander.

Men spillet Kings Ice online - det er ikke bare jagter pucken og coache holdet. Her vil du være i stand til at forbedre sin skøjtebane, ansætte personale som læger og massører. Bortset fra disse, vil du brug for et par trænere til at hjælpe med at udvikle evne til teamwork, ved den måde, for målmanden bliver også brug for en separat coach. Policy Exchange køb af spillere, her vil også være relevant - hvis du er en talentfuld træner, kan du gøre gode penge på det.

Måske spille Kings Ice, vil som oftest være mandlige publikum, selvom pigerne kan prøve deres hånd. Det er netop tilfældet, når vi kan bevise - at spille i Kings Ice ikke nødvendigvis være en "rigtig mand" ting at være eventyrlysten og visionær strateg.

Online Game Ice Kings for elskere af is og puck!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags