Corsairs: City of Abandoned Ships

Alternative navne: Corsairs: City of Abandoned Ships

Corsairs: City of Abandoned Ships - Rollespil computerspil RPG, simulator. Spil Corsairs: City of Abandoned Ships udviklet og udgivet af Akella i russisk samarbejde med Seaward. ru. Den blev udgivet som en del af den fortsatte serie af spil om pirat liv i ødemarken i Caribien - The Corsairs. Denne version er forbedret så meget som muligt i de dele, som i visse grunde ikke er blevet fjernet i første omgang. Præsenteres ikke kun nogle serier af spil til vore landsmænd, samt fjerne lande.

For et spil proces, og generelt med historien, anbefaler vi, at du ser repræsenteret på internettet, Corsairs: City of Abandoned Ships video og læse igennem revision. Næste du vil besøge det websted, hvor du kan spille Corsairs: City of Abandoned Ships download.

Din karakter vil blive udvalgt af tilbageholdenhed af de tre præsenterede

• Peter Blood,

• Ian Stace;

• Diego Espinosa.

Peter Blood - en læge, syntes at bestå de hårdeste tests. Men med det mål at blive den bedste havet ulven.

Yang Stace - erhvervsdrivende - en skurk. Serveres som en lejesoldat i Europa. Caribien håb om at profitere på handel.

Diego Espinosa - for at opnå anerkendelse af de rigeste begiver sig ud på en rejse og eventyr til Caribien.

I forhold til den første version, her kommer en ny karakter, lægen - Peter Blood. Han ser med det formål at helbrede patienten på ejendom i England. Og derefter bliver han involveret i alle de vigtigste plot af spillet.

Og den vigtigste plottet i spillet er, at du er nødt til at gå hele vejen i din Corsairs: City of Abandoned Ships quests og opgaver. Derfor modtager opmuntring for dem, i bedste fald, de nye forbedrede skibe.

Gennem hele spillet kan du vælge hendes land side du vil tage, mens den passerer jobbet på sit område: England, Frankrig, Spanien og Holland. Alle disse nationer har deres egne egenskaber, som du vil møde i løbet af spillet.

Er også blevet opdateret i spillet Corsairs: City of Abandoned Ships våben. Fjernet på grund af dårlige resultater animation arter såsom knojern og kløer. Men der var detaljeret og forbedret bevægelse i kampe med nogle våben.

Selvfølgelig, spillet Corsairs: City of Abandoned Ships penge spiller en vigtig rolle. Da det er for Guldfeber alle pirater i verden. Ingen skat på spil i denne genre er ikke hvor ikke at gå.

Spil City of Abandoned Ships, som det er blevet sagt, er det bedst forbedret udgave af den første version. Det drejer sig først og fremmest den grafiske billede. Efter alt, her var en behagelig billede, takket være grafik og animation, som er på et anstændigt niveau. Ingen lyd fil ændringer, fordi det var allerede på et tilfredsstillende niveau.

Så det er værd at prøve deres hånd på pirat dygtighed på eksemplet med russisk håndværk. Glem ikke at rådgive deres kammerater.

Du har allerede begyndte at lede efter et sted, hvor du kan spille City of Abandoned Ships til at downloade? Er svaret ja. Så godt du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags