Maze

Alternative navne: Labirint

Labyrinth - online spil, hvis område er blevet invaderet af en fremmed aggressor. Stadig formået at indeholde invasioner, men over tid fjenderne vinder styrke og magt, og de vil snart være klar til at finde en ny knusende slag. Denne verden har brug for din hjælp! Velkommen til Maze online!

Hvis du ønsker at begynde at spille spillet online labyrint, skal du udføre en obligatorisk betingelse: Registrering Maze. Tilmelding foregår i spillet Labyrinth ikke helt standard måde. Når du går til den officielle hjemmeside, klik på play linje. Du vil blive bedt om at oprette en karakter: vælge sin køn og navn. Enighed med de almindelige regler, vil du få til vinduet, hvor det vil være nødvendigt at gennemgå en uddannelse kampen som bevis på, at du kan overleve i denne verden. Efter dette, får du adgang til test zone.

Online spil Labyrinth - dette er den første hardtuned online spil, hvor din opgave er at finde lederen af ​​fjenden og ødelægge ham. På din vej vil stå to forhindringer: nøjagtig det samme som du asylansøgere af berømmelse og en enorm fjende hær af mutanter. I forfølgelsen af ​​hovedpræmien andre spillere vil stoppe dig til at opfylde missionen, fordi alle kappes om titlen som bedste spiller. Prøv at være hurtigere og smartere end dine modstandere!

Afspil Labyrinth sindssygt sjovt! Når du er i denne verden, enten du forlader vinder eller taber, men uanset udfaldet, den tid i spillet, vil give dig glæde.

The Maze spille et snuptag. Forvaltning her er enkel og praktisk, hvilket i høj grad forenkler processen med spillet og giver dig mulighed for at fokusere på din primære opgave.

Maze online spil er gratis. Tegn udvikling er at lære de færdigheder. Dette er ikke obligatorisk, men anvendelsen af ​​disse færdigheder i kamp øger dine chancer for at vinde.

Flyt i spillet vil bruge drevet. Den gemmer også emner, som du har fundet i kampen. Flytning af tegn kan kun udføre på disken, så uden at det på nogen måde. En sådan metode bevægelighed beskytter dig mod mutagen, der er i jorden forurenet jord, fordi rører jorden, man begynder at mutere.

I et fredeligt område i byen, kan du slappe af fra de opslidende kampe og refill patroner. Sælg trofæer og udstyr kan købes i storcenteret. Træffe de nødvendige forberedelser, eller forbedre eksisterende elementer kan være i værkstedet. Det hændte, at alle de opgaver, der traditionelt vil du modtage på Steakhouse. Der vil også fejre prisuddelingen modtaget. Og med hjælp af portalen, kan du flytte til noget andet område.

Det kan ske, at du ikke har beregnet margin på deres lånere i slaget, og s jord, de har valgt. I dette tilfælde er der ikke noget problem - i begyndelsen af ​​hvert niveau er der en beholder, som vil automatisk genopbygge ammunition. Den eneste ulempe er, at patronerne vil være af dårlig kvalitet. Men i det afgørende øjeblik, det er bedre end ingenting.

Hvis du udfører en af ​​tre opgaver, der tildeles automatisk ved afgangen portalen, gå bekæmpe niveau. Må ikke bekymre dig: så længe du er fortrolig med den opgave, vil timeren ikke starte placering. I kampen, kan din karakter sætte rekord passerer et niveau, og derudover få en høj kvalitet, udstyr og de nødvendige ressourcer til bedre ting. Gør jobbet, vil tegnet modtage de penge tjent ved trofæer og erfaring.

Alle kampe i spillet finder sted i realtid. For at nå bestemte mål, kan du gå sammen med andre spillere, forhandle gensidig. Genstande fundet våben, artefakter, ammunition og ingredienser kan sælges på auktion, eller dele dem med andre spillere.

For bevidst spille spillet online Maze nødvendig taktik. Udvikle din taktik, kan du nemt udføre opgaver og missioner og kæmpe monstre.

Det gode ved spillet er den faktor, der ikke eksisterer nogen given rammer for bevægelse - du kan bevæge sig frit på det niveau. Hertil kommer, at store præmie afspiller - jackpot - konstant stigende. Skynd dig pass Labyrinth register og slutte sig til os!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags