Lady Popular

Alternative navne: Lady Popular

Lady Populære online - gratis browser spil for piger, der fordyber messen køn i lyse modeverdenen. Du vil ikke kun skabe en kvinde, der, efter din mening, opfylder de standarder for skønhed, men også kan understrege sin individualitet, sin unikke stil ved hjælp af forklædninger, muligheder, som spillet Lady Populære giver myriader. Tusindvis af kombinationer af både lys og varme smukt tøj, giver dig mulighed for at vælge præcis, hvad du har mest smag. Bedøm din evne til at klæde sig ud og være en sand kvinde vil være i stand til andre spillere i de regelmæssige konkurrencer, som tager del i enhver respekt for sig selv dame. I denne virtuelle verden, kan du være den, der ønsker at være, og i hverdagen. Enorm mængde af detaljer i spillets verden tillader omgiver moderne dame med alle de nødvendige ting, der giver en følelse af komfort. Skab, svarende til de nyeste stilarter, alle former for tilbehør, original hus med oprindelige interiør, kosmetik fra producenter og endda mulighed for at have et kæledyr - alt dette og meget mere er tilgængelig for dig, hvis du beslutter dig for at spille kun i Lady [ _1_] Populære .

Live-projekt til rådighed for alle. Efter systemkravene for spillet er anderledes beskedenhed. Du behøver ikke at sammenligne din computer med en lang liste af relevante parametre, og derefter hente og rette noget. Standard browser, high speed internet - og dig i spillet! Lady Populære registreringen tager meget lidt tid. Du skal indtaste et kaldenavn, e-mail-adresse og rapport til at komme op med en adgangskode. Husk, at registreringen i spillet Lady Populære forudsætter accept af reglerne. Du kan læse dem på den officielle hjemmeside.

Med hvad starter nyankomne kvinde? Før du bliver en virkelig glamourøs vil navnlig have til at gå på den hårde måde af trial and error. Efter alt, at være på toppen, berømt for sin fremragende smag og være i stand til korrekt at overvåge deres udseende - er en kunst. Men det er muligt at hver pige for den eneste grund, at ønsket om skønhed i den iboende karakter af en mere retfærdig sex søde. Har du har alle chancer for at blive den mest populære dame i fremtiden! Men alt dette i sidste ende. Også nødt til at starte i det små, nemlig oprettelsen af ​​det ydre. Justere farven på hud og øjne, hår og figur. Du har ret til at blive vist i billedet, som efter din mening, vil hele tiden forbløffe andre med deres excentricitet.

Så bliver du en fange i en ekstraordinær verden, hvad det næste? Måske du jager at shoppe, til at besøge fitness klubber, dans i diskoteket, se på en skønhedssalon? Selvfølgelig! Men min dårlige held, alt, hvad der kræves, og ingen finansiering dem bare så vil du ikke. Og hvis din kvinde har brug for stabilitet og dens evne til posh livsstil, bør du få et job. Hvad kontakte vikarbureau og få alle de nødvendige oplysninger om tilgængelige kurser, hvilket er umuligt uden at gå for at lære faget. Her for at fortælle dig om udsigterne for et job. Så du kan træffe de rigtige valg og gøre den slags aktiviteter, der vil bringe andet end profit og fornøjelse. I øvrigt, hvornår og hvordan man kan gå på arbejde, vil løse sig selv. Du kan arbejde fra 30 minutter til 8 timer om dagen. Pas på ikke at overdrive din skønhed, men ikke at læne sig tilbage, hvis du kan tilbringe tid med fordele. Uanset hvor du afgjort - time for time. Og de penge, du efter lukketid vil være i stand til at bruge som du vil. Udover at arbejde profit kan være en anden måde at vinde en af ​​de mange mini-spil. Hvorfor ikke prøve lykken. Og samtidig øge hastigheden af ​​intelligens?

Begyndte at spille spillet Lady Populære , kan du udforske alle de steder i virtuelle by. Vi tilbyder indkøbscentre og møbler butikker, hvor du kan købe alt hvad du behøver, parken til gåture og sport, et fitness center for at låne en slank figur, et bibliotek, hvor stilheden i læsesalen, du vil ikke kun have fred, men også ny viden, selv at øge deres egne færdigheder. Derudover vil du have mulighed for at besøge en dyrehandel og købe et kæledyr, som i sidste ende gør alle mulige tricks, kan du besøge klinikken i tilfælde af behov (f.eks kosmetisk kirurgi, eller stille spørgsmål til terapeuten), en dans fra sjælen diskoteker, straks bekendtskab med nye mennesker , gør hjælpere eller bare at flirte. Og spillet er tilbedt af alle kvinder sådan skønhed. Hvis ressourcerne tillader det, dristigt gå til frisører, makeup artister, eller garvning kabiner. Eksperimenter til sundhed og lad din elegance og grooming giver tillid til deres egne evner! Af den måde, kan selv en tatovering gøres, hvis du har et ønske om at dukke op. Til dette formål tatovering studie. Alt dette er fristende, er det ikke? Må ikke udskyde og start Lady Populære spille nu! Hav det sjovt med hele hjertet til gøre med en spændende spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags