Lagoonia

Alternative navne: Lagunary

Lagoonia online - usædvanligt browser spil. Denne simulation af livet på en fjerntliggende ø, som endnu ikke er blevet rørt ved hånden af ​​civilisation, og hvor du har brug for at gå hele vejen for den menneskelige udvikling fra de første brande til at skabe underholdning imperium.

Desværre er der ingen russiske version af spillet. Men dette er ikke en begrænsning, men kun mulighed, fordi online spil lagoonia giver dig mulighed for at lære nogle nemme og sjove engelsk og få nyttig færdighed. Fordi nu, hvis du går til en øde ø, og du kan nemt finde udlændinge fælles sprog og være i stand til at blive venner med dem.

Deltag i spillet lagoonia ganske kompliceret: du nødt til at indtaste dit brugernavn, skal du vælge en adgangskode og angive en postadresse. Ingen forventninger breve til bekræfte registreringen lagoonia ikke kræver sine spillere, og du kan straks kaste sig ind i den vidunderlige verden af ​​den tropiske ø. I lagoonia registrering er lavet således, at du ikke bruger en masse tid på at udfylde forskellige former og kan meget hurtigt begynde at kæmpe for deres plads under den tropiske sol.

Så har du brug for at beslutte, hvordan det vil se vores karakter. Du kan vælge køn, frisure, hårfarve og hud. Dette giver dig mulighed for at skabe et billede af den karakter mest ligner dit eget, eller måske ligner nogle af de berømte skuespillere eller sportsfolk.

Så dit fly styrter ned på tropiske øer og før du sætter flere mål: at nå kysten, hvor du er nødt til at forstå, søge efter andre overlevende at finde, hvad ly for vejr og de forskellige farer, der ligger på lur for dig i en ukendt ø. Og for at finde noget velsmagende, også ville ikke stoppe, fordi timen er allerede sent og maven rumler minder deres behov. Det er ønskeligt at selv ikke at blive middag forskellige rovdyr. Hvis de pludselig. Her er vi selvfølgelig vil hjælpe ilden - det kan lave mad og spise vilde dyr og han vil skræmme. Lagoonia online spil, hvor en person har brug for endnu en gang at bevise sin dominans over andre arter og naturen i almindelighed.

Lagoonia online spil har nogle alvorlige forskelle fra andre gaming projekter. For eksempel er en interessant feature i spillet er dets fredelige plot. Overlevelse i den nye placering vil forvente, at du samarbejde og gensidig bistand med andre overlevende og spillerne, ikke den blodige ødelæggelse, som det sker i de fleste spil. Men du behøver ikke tage det let. Fredelig overlevelse kræver en indsats.

Online spil lagoonia har sine egne finansielle karakteristika. Den vigtigste valuta i spillet er en perle. Du kan tjene dem ved at fuldføre forskellige opgaver i løbet af gameplay. Vigtige indikatorer for din karakter er sundhed og energi - for dem altid skal følge, fordi de vil afhænge af effektiviteten af ​​dit arbejde.

Begynder at spille spillet online lagoonia der ville forstå spillet, det første gang, du har brug for at følge anvisningerne. Dette vil bidrage til at forstå det grundlæggende i spillet, lære at spille godt og derefter lagoonia grøn nybegynder til at blive til en reel guru ubeboede øer, der kan overleve i enhver situation. Over tid, før du åbner enorme muligheder for at dreje en nedtrapning af øen, fuld af vanskeligheder og farer i reel turist paradis. Oprettelse af et netværk af underholdning og morskab. Således, en gang i et flystyrt, lykkedes du ikke kun at overleve under barske forhold, men også klatre op til toppen af ​​den finansielle verden.

Hvor ferie langt væk, og allerede så ivrig efter at komme til havet, blev slået ned på stranden under den tropiske sol og derefter begynde at spille spillet online lagoonia er den bedste af de tilgængelige muligheder for dig at løse problemet. I lagoonia spiller vil være interessant for alle børn og voksne, og selv bedsteforældre.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags