Lava Online

Alternative navne: Lava Levende

Hvordan har du det med fiktion? Men at rejse i tiden? Hvis positiv, ikke forbi Lava Online. Lige før du begynder at udfylde sidemargener Lava registrere online, skal du sørge for din computer er udstyret med følgende:

• Processor hastighed på mindst 1. 5 GHz

• Hukommelse - 256 MB

• Video 3D 64 Mb,

• Operativsystem WIn2000/XP/Vista.

Deltag i spillet bedes lava militær design med "tærskel". Faktisk vil du blive bedt om at tage ritualet for at komme ind i en ikke så fjern fremtid post-apokalyptisk verden. Passage Lava Online registrering fase består af følgende:

1) Indledning login (det navn, som du vil gå og "tale" i spillet).

2) Adgangskode (6 til 16 tegn).

3) Angiv en gyldig e-mail-adresse og dit køn.

4) Indtast koden fra billedet.

5) Familiarization og overholdelse af FAQ og Brugsbetingelser.

Efter dig, selvfølgelig, kan du downloade spillet klient, hvis installation vil reducere belastningen på din Internet kanal ... men hvis forbindelsen er stærk, skal du blot trykke på knappen "Play" og dristigt kaster sig ud i den spændende virtual reality.

Du begynder at spille spillet Lava Online flytte til et forlig beliggende i den nordlige del af Afrika. Af den måde, i-geografisk design fuldt ud svarer til den virkelige landskab af det afrikanske kontinent. Hans første erfaring vil tjene gennem slagtedyr fjendtlige tropper eller endda rotter. Tøv ikke med, og få fat i alle, der vil falde fra besejrede fjender, fordi på denne måde kan du samle en masse værdi for deres videresalg.

Hvis der så skete, at lige begyndt at spille spillet online Lava, er du allerede tager sigte på at opfylde nogle quests, så bliver du nødt til at finde et tegn, hvorover hoved vil hænge udråbstegn. At han er engageret i fordelingen af ​​arbejdspladser, hvilket bringer en masse erfaring, som efterfølgende har brug for spillere at komme ud af denne placering. Bare ikke haste for meget med denne handling, da ryggen ikke er kommet tilbage. Bedre til at pumpe i den oprindelige placering i hvert fald indtil femte niveau.

Jo stærkere du vil overvinde fjenden, jo mere erfaring nu. Lava online spil præget af kampe i real mode, så distraheret fra kampen anbefales ikke om noget. Af den måde, kan du kun kæmpe uden for byens grænser. Valget af våben er meget forskelligartet: online spil Lava tilbyde dig pistoler, maskinpistoler, knive ... og endda muligheden for ubevæbnet kamp. Tro mig, den lokale kamp for at behage dig, selvom du - en feinschmecker og elsker af disse skytter. Og hvis ikke vigtigere, så glem ikke at være opmærksomme på sundheden i hans helt. Nul betyder døden.

Lava online spil kan prale af tilstedeværelsen af ​​to valutaer:

• afrikansk - benyttes dagligt i forskellige husholdningsbrug.

• Gold - kun kan købes for rigtige penge. Bruges til at købe in-game unik veshchichek. Men det betyder ikke, så tage det let: at spille Lava, tilbringer deres "blod", du ikke har, hvis det ikke er muligt.

Et par ord om historien. I juni 2012 var der en stærk udbrud i Yellowstone vulkan og efterfølgende frigivelse af meget giftige aske tvunget til at dø af kvælning titusinder af amerikanere. Så kom den kolde snap (hvilket førte til generel nedgang i landbruget), og truslen om udryddelse af sult overhalede indbyggerne i jorden. Derfor Lava Online spiller du vil have det i Afrika, der har forhold, der skænke en mulighed for ikke slukket den menneskelige race, og du - en af ​​de udvalgte, der er faldet her. Kun her - i den ubarmhjertige verden af ​​post - apocalypse - for at overleve er nødt til at kæmpe ikke mindre voldsomt.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags