Forklaring: Legacy of the Dragons

Alternative navne: DWAR, DWAR

Forklaring: Legacy of the Dragons online - er en browser-baseret online rollespil spil (MMORPG), lavet i stil med fantasi. Alle kan komme i spillet, deltage i en af ​​de stridende parter - eller Magmars Mennesker og dykke ned i den rasende kamp.

Online RPG Forklaring: Legacy af Dragons spillet kræver ingen klient installation, som kan downloades direkte på stedet af spillet (på forsiden). Skal fungere korrekt, skal kunden installere den nyeste version af Flash Player. Til installation du har brug for mere, ville det være på harddisken var mindst 1,50 GB ledig plads.

For at komme ind i spillet, har du brug Register Forklaring: Legacy of the Dragons: Der er to måder at registrere ved hjælp af sociale netværk og chat site.

Hvis du har en registreret konto i Mail. ru, Facebook, Klassekammerater, eller kontakt, kan den bruges som en registrering websted: Klik på det ønskede ikon i en af ​​de sociale netværk, der er lagt på hjemmesiden og følg vejledningen. Den anden måde at registrere: på hjemmesiden, skal du vælge en spilserver, klik på "Registrer" knappen på den side, der åbner, skal du indtaste felterne i registrering e-mail og adgangskode. Dernæst skal du gå til næste side skal du vælge folk (som du spiller), er det de mennesker, eller folk Ogriya Khair. Efter at vælge kønnet på den karakter, afhente hans udseende og form, tildele den et navn (eller kaldenavn), og acceptere aftalen af ​​spillet. Alt på denne Registrering i spillet Forklaring: Legacy of the Dragons slutter. Kan begynde på Legend: Legacy of the Dragons spille.

At gå ind i spillet, følge anvisningerne, bliver du nødt til at udføre en række opgaver i første omgang at bidrage til en tilpasning til spillet og få sin første rustning.

Forklaring: Legacy af Dragons online spil har sådanne funktioner:

Hver figur har de grundlæggende egenskaber, det Overlevelsesevne, Beskyttelse, Intuition, Agility, styrke, hurtighed, levestandard, Skader og Valor. Også funktioner mere Race:

Race Magmars - Feo væsener i verden, som lever på kontinentet af Khair. De har store fysiske evne og stærk ånd hær med ødelæggende kraft og høj disciplin. De er modige, hårdføre og desperate,

Race mennesker - mennesker i verden Feo, der bor på fastlandet Ogry. De er udstyret med fornuft, intellekt og fri vilje, er ikke aggressiv og krigerisk, men på grund af omstændigheder deltage i krige. De har en stor mængde af viden og færdigheder.

Hver race har sin Dragon ved Magmars - Striagorn det, og folk - det Erifarius.

Desuden spillet Forklaring: Legacy of Dragons Online har en lang række af spillets figurer, såsom herskere, troldmænd, vismænd, sandsigere, krigere, riddere, lejesoldater og mange flere andre farverige figurer (der er mere end 20).

Med adgang til PET, hvoraf der er 30 arter, spille spillet Forklaring: Legacy of Dragons Online bliver interessant. Takket være dit kæledyr, kan du modtage betydelig støtte fra sine kampe med fjender.

De, der ønsker at tjene spil penge (guld, sølv og kobber), vil sætte pris på det væld af karrieremuligheder, hvorigennem du kan arbejde på at indsamle urter, sten og bytte fisk eller helbredende praksis ... At have flere butikker, auktion og handel chat gør spillet mere spændende. Og det er ikke alle, spille online spil Forklaring: Legacy of the Dragons at bevæge sig rundt i mange forskellige steder, der beskytter magtfulde monstre.

For at tegnet ikke tøve, der bevæger sig mellem steder, spille Forklaring: Legacy of the Dragons kan bruge deres egne mounts, som også kan hjælpe i kampen (medmindre, selvfølgelig, vil dyret kampfærdigheder). Nogle ridning krigere bliver kun pålagt en bestemt race, andre kan købes ved at fuldføre quests.

Med hensyn til detaljerne i slagsmål, her er der mange forskellige teknikker og spec bump. Combat kapaciteter afhænger karakteren af ​​hans klasse, udstyr, niveau ... flere detaljer om kampene kan findes i "Lærebog newbie" på hjemmesiden, samt meget mere ...

Forklaring: Legacy of Dragons Online registrering vil åbne døren for alle i denne fantastiske verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags